Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en latom igy, vagy tenyleg nagyon rondak a Magyar lanyok?
Sztem a tobbsegnek ronda/durva arca van, oltozkodesrol meg a tobbirol nem beszelve. Ego pedig vegtelen...
Azok vannnak "Jo csajnak" titulalva akik ugy neznek ki, mint egy utcasarki - agyinsminkelt, kihuzott szemoldoku stb...-
Kb egy normalisan, helyesen kinezo lanyt se latni (ok lehet de nagyon keveset)
Fogalmam nincs mire verjuk magunkat, hogy a magyar nok szepek.
Mégis mennyi fiú sír itt utánuk :D :D
Amúgy meg akkor legyél homokos, vagy húzzál külföldre. Nem fogsz hiányozni :)
Ohhh, szóval ez megint egy olyan kérdés, amit azért tett fel a kérdező, hogy saját magát nyugtatgassa, hogy azért nem fogott még életében cicit, mert egyébként is rondák vagyunk?
Ezután a kritika után megnézném te hogyan nézel ki.
28/n
Azert raktam ki a kerdest mert nemreg voltam otthon es egyszeruen feltunoen sok ronda lany rohangal az utcakon. Ahogy pedig megszolalnak kezdodik az ontomjenezes, h ki mennyire szep , kire mennyien buknak, kinek mije van, ki mennyire okos stb... Es ez igy elegge hulyen jon ki ...
Kivancsi voltam, hogy csak en latom-e igy.
2 es 4. Valaszolo bekaphatja.
Am angliaban nem voltam
de mindenki mondja milyen rondak, kepzelem mi lehet ott :DD
(Lemaradt elozo kommentrol.)
egyetértek. habár természetesen sok szép lány van itt is 10-ből egy biztos bűnronda.
bezzeg a japán lányok nagyon is szépek (a földrajz bukottaktnak mondom nem összetéveszteni a kínaiakkal)
tessék néhány példa.lehet recskázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!