Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pesti lányok tényleg bunkobbak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 12:35
3/17 anonim válasza:
Én sem tartom magam bunkónak. De azokat igen, akik lakhely alapján különböztetik meg az embereket (vidéki, pesti, falusi, városi stb.)
23/N
5/17 anonim válasza:
nem kell anyira meszire mennii..a szomszéd lány is bunkó !
6/17 anonim válasza:
Szerintem vidéken is vannak nem csak Pesten.
7/17 anonim válasza:
Csak annyira, mint a pesti fiúk :)
8/17 anonim válasza:
Nem, csak ez valami vidéki komplexus, hogy Pesten az emberek bunkók.
9/17 anonim válasza:
No és mi van akkor, ha egy vidéki lány felköltözik Pestre? Elbunkósodik? :D
10/17 anonim válasza:
Én éltem Pesten 3 évig. Szerintem mások, mint egy vidéki. Felgyorsultabb életet élnek a tömegnyomorban, kevésbé kedvesek és nem annyira közvetlenek, mert többségük szerint ez időpocséklás. Bunkónak azért nem mondanám őket, de tény, hogy nem annyira figyelnek embertársaikra. Megváltás volt, mikor hazaköltözhettem Pestről.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!