Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en latom igy, vagy tenyleg nagyon rondak a Magyar lanyok?
Sztem a tobbsegnek ronda/durva arca van, oltozkodesrol meg a tobbirol nem beszelve. Ego pedig vegtelen...
Azok vannnak "Jo csajnak" titulalva akik ugy neznek ki, mint egy utcasarki - agyinsminkelt, kihuzott szemoldoku stb...-
Kb egy normalisan, helyesen kinezo lanyt se latni (ok lehet de nagyon keveset)
Fogalmam nincs mire verjuk magunkat, hogy a magyar nok szepek.
Hát én nem mondanám azért azt, hogy kimondottan rondák lennének!
De az biztos, hogy amikor a BGF partyfotókat néztem... Fúú gyerekek, ott aztán durva képek voltak... És nem a jó értelemben. Életemben nem láttam annyi csúnyácska lányt.
Olyan arcszerkezetek voltak, hogy hivatásos vallatók lehettek volna :DDD
Szerintem a magyar nők adottságai szépek álatlában
de IGAZA van a kérdezőnek abban hogy agyon vannak cicomázva
és hogy a BALKÁN STYLE nálunk hódit
minél közönségesebb annál jobb nőnek érzi magát
pár év mulva remélem átveszik a nyugat europa divatot itt is a lányok és akkor természetesen szebbek lesznek.
Ezek a sztereotípiák...
mi az, hogy a magyar nők a legszebbek? (bár elég túlzás azt mondani rájuk, hogy nagyon rondák..ez elég durva így.)
Akkor ott a másik véglet? Talán minden olasz és spanyol férfi szívdöglesztő??? -- A francokat, köztük is van csótány kinézetű...
Bár hozzá kell tennem, hogy egy szemrevaló spanyol bika azért nagyon ott van ám! :P
Úristen, ez milyen ostobaság! De a legrosszabb az a válaszoló, aki azt írta, hogy 10-ből minimum egy nő bűnronda...
Próbálok kultúráltan fogalmazni, mert ezen eléggé felhúztam magam. Láttatok ti már igazán ronda nőt? Mert én nem túl gyakran. Látok kevésbé szépet, átlagosat, csúnyácskát, de bűnrondát, nagyon rondát elég ritkán.
Vagy gondolom már egy kis szépséghibától is bűnronda lesz valaki, ti biztos megtehetitek, hogy így gondoljátok, gondolom nagyon szépek vagytok. Képet linkelnétek?
hát elég sok csúnya van legalábbis szerintem
10-ből 8 vagy csúnya vagy teljesen átlagos -nem szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!