Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lanyok lenne eseljem nalatok vagy nem csak azert mert afro amerikai vagyok? 30 eves vagyok
@22:46 en ha a helyedben lennek, nem niggereznem le a masik embert, mert az serto lehet a szamara...maskulomben pedig nem lennek meggyozodve arrol, hogy, ahogy te mondtad ,,nigger", bantalmazni szeretne a szep magyar lanyainkat.De hiaba na, az eloitelet az nagy ur a mai vilagban :P
*elnezest az ekezetekert, nincs magyar nyelv a gepemen :)
Kedves kérdező, nagyon jó esélyeid vannak a mai magyar lányo imádják a fekete fiúkat, úgyhogy gratulálok itt jó sok nőben lesz részed.
Én fehér fiúként meg egy lányt sem kaptam meg, mert már nem menő a rendes, fehér, magyar fiú, ez van.
nem,mert mind hűtlen és őket is könnyű elcsábítani...
feka szeme nagy és kerek, ahányat lát annyit szeret ;-)))
(tapasztalat)
Én 7 hónapja vagyok együtt az afrikai párommal, és életem eddigi legjobb, legkiegyensúlyozottabb kapcsolata. Az, hogy ki milyen ember, nem bőrszíntől függ, mindenhol vannak s.ggfejek meg főnyeremények is. Egyébként ő egy szót sem tud magyarul, mégis egymásra találtunk. Azért neked így, hogy tudsz magyarul, több esélyed is van. Tényleg...egyébként hogyhogy tudsz magyarul?
22/L
jártam fekete fiúval és sok haverja is voĺt, akik röptében a legyet is...
a magyar lányok is ki akarják próbálni, milyen egy feketével és ráhajtanak,hiába van csaja...és nem kell soká fűzni őket.De a szép lányoknak is max szexre kell.Általában kövér,zsíroshajú, szemüveges nőkkel látok jóképű feketéket, félvér babát tolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!