Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyar lanyok lenne eseljem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lanyok lenne eseljem nalatok vagy nem csak azert mert afro amerikai vagyok? 30 eves vagyok

Figyelt kérdés
szeretnek egy szep magyar baratnöt de nem tudom,hogy menyire szeretik a magyar lanyok az afro amerikai fiukat
2012. márc. 30. 22:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Dzsinád van?
2012. márc. 30. 23:46
 12/14 anonim ***** válasza:
23%

"en ha a helyedben lennek, nem niggereznem le a masik embert, mert az serto lehet a szamara...maskulomben pedig nem lennek meggyozodve arrol, hogy, ahogy te mondtad ,,nigger", bantalmazni szeretne a szep magyar lanyainkat.De hiaba na, az eloitelet az nagy ur a mai vilagban :P"

En meg leniggerezem, mivel az , kivaltkepp hogy Nigeriabol valo! Jah es mellekesen ha lemagyaroznak, en nem veszem sertesnek, tehat ebbol kovetkezik h en sem sertesbol irtam,Egyebkent ismerek Nigeriai embert szemelyesen.A baratnom otthagyta, aztan beprobalkozott nalam.De ez meg hagyjan, meg az is hogy utana ujra osszejottek...a pali a munkaheyen sikkaszt.Es altalaban z igaz itt rajuk Hollandiaban h igy keresnek penzt.De mindezek ellenere nem altalanositok.Es a valaszom se arrol szolt h "a kocs.og niggere.k", ha esetleg nem jottel volna ra magadtol.Szovegertelmezest figyelmedbe ajanlanam!

*elnezest az ekezetekert, nincs magyar nyelv a gepemen :)

Enyemen sincs, de en ezert nem szoktam elnezest kerni(valahogy nincs buntudatom miatta, ez van ezt kell elviselni).Aki ezt annak veszi h idegesitesbol irok igy, csak sajnalni tudom, biztos borzalmas rossz indulatu emberek vehetei korul.:)

Szoval Neked sem kell szegyellned magad, akarmilyen antirasszista is vagy, ami ertekelendo emberi tulajdonsag.

2012. márc. 31. 00:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Sajnos sok hülye ribi bukik a négerekre, mert nagyobb a farkuk.
2012. márc. 31. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy lósz.art nagyobb,ez csak tévhit...
2012. márc. 31. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!