Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK, kiábrándító, ha egy lány egész nap otthon ül, és nem csinál semmit?
Figyelt kérdés
pl. szép idő van, és elmehetne a barátnőivel a városba, vagy akárhova, és az helyett otthon ül, és gépezik, alszik stb. :D (ja és nem csúnya a lány) :)
17/L
2012. ápr. 10. 11:02
11/12 anonim válasza:
Most magadról írtál vagy másról ?
12/12 anonim válasza:
Szia ezt úgy hívják hikikomori, keress rá én is itthon ülök egész nap (20 éves fiú) de, én azért, mert kb az a pár barátom is aki volt elköltözött más helyre így már nem is járok ki egész nap gépezek és xboxozok nincs barátnőm másfél éve. Pedig nem vagyok egy ronda semmirekellő ember, csak így alakult egyébként nem baj ha ilyen vagy nekem egy ilyen lány kéne aki nem követelözik állandóan h menjünk bulizni meg mittudomén persze ha lenne akkor mennék vele ide oda csak ne mindig egyfolytában az a kényszeresség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!