Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szerintem szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerintem szerelmes vagyok! De ők észre sem vesznek!

Figyelt kérdés

Szóval 1.döntésképtelen vagyok 3 srácot illetően (2sportoló 1alap srác)

2.egy srác alapból reménytelen lenne mert van barátnője de szerintem több van köztünk mint haverság

3.a másik sportoló egy régi osztálytárs aki egyben 3.osztályban a pasim volt de sztem ő ezt már elfeleljtette és most 4év után visszajött és még helyesebb mint volt és sztem újra beleestem :-/

4. Az alap srác meg alapból tetszik de ami tök érdekes h ő az egyetlen aki nem a kinézete miatt tetszik ,de vele viszont nem tudnám elképzelni az első csókot míg a másik kettővel igen

SZÓVAL LÉGYSZI SEGÍTSETEK most téll szerelmes vagyok vagy csak én hiszem így? És hogyan tudnék választani a 3 srác közül? 14/l voltam :-) jaa és egyszerre álmodom mind a 3ról

2012. ápr. 10. 00:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Menj aludni,többre mész vele;)
2012. ápr. 10. 00:43
 12/16 A kérdező kommentje:

Lehet igazatok van...

...az első 2vel kapcsolatban De az utolsó sráccal sztem nincs

2012. ápr. 10. 00:45
 13/16 anonim ***** válasza:
De, teljesen igazunk van... Ha szerelmes lennék az utolsó srácba, akkor egyáltalán nem érdekelne a másik kettő. Te még nem tudod mi az a szerelem.
2012. ápr. 10. 00:47
 14/16 A kérdező kommentje:
De épp ez miatt nem tok aludni :-/
2012. ápr. 10. 00:48
 15/16 anonim ***** válasza:
*lennél:D Nem magamra értettem...:D
2012. ápr. 10. 00:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van és túl gyorsan akartam felnőni. De ha nem vok szerelmes akkor miért nem tudom kiverni a fejemből és miért repkednek pillangók a gyomromban amikor meglátom?
2012. ápr. 10. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!