Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Például abból, hogy sokat néz téged, amikor azt hiszi, hogy nem figyelsz, ha hozzá szólsz, esetleg nem mer a szemedbe nézni, vagy épp az ellenkezője, nagy kerek szemekkel figyeli minden szavad. Babrál a hajával, miközben veled beszélget, vagy miközben téged néz. Rád mosolyog, keresi a társaságod. A testbeszédével téged "utánoz", ez egy ösztönös dolog, hogy ugyanolyan helyzetben tartja a kezeit, mint te, amikor veled beszélget, vagy egy társaságban vagytok. Mindig feléd fordul, ha a közelében vagy stb.
Remélem segítettem! :)
23/L
ha találkozol vele, akármilyen rossz napja is van, egyből mosolyog
én is mondjuk ezt csinálom egy sráccal, ha találkozunk folyton mosolyozni támad kedvem
pedig csak egy kicsit tetszik :)
23/l
Nem nagyon értem, hogy miért lett lepontozva a 3. válaszoló, amikor teljesen jól leírta a helyzetet...
Én is hasonlóan viselkedek ha annak a srácnak a társaságában vagyok aki tetszik nekem...
Nah,barátom onnan tudod
Testbeszédből
Játszik a hajával,kitágul a pupillája, keresi a tekinteted vagy az ellenkezője ahogxan az előző kommentelők is írták,nos ha van szerencséd szemkontaktussal megnézheted hogy kitágul e a pupillája,ésja.
Ja,egy fiu vagyok és szakértője vagyok ennek,nem akartam megtanulni de mégis tudom.nah,remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!