Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én még nem vagyok annyira idős, de már szerelmes. Az egyik osztálytársamba vagyok szerelmes, de ő nem tud róla. Én pedig eléggé telt lány vagyok miteszerekkel, de már fogytam is, és a miteszereim 60%-a is eltűnt. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem!!!Ez a fiú nagyon sok lánnyal járt már, és nagyon sokaknak tetszik is, mert nagyon cuki srác.2012. márc. 25. 13:56
1/19 anonim válasza:
Verd ki a fejedből és egy kevésbé cukibb egyednél próbálkozz, aki lehet nem lesz annyira jóképű, de nem fog le dagadt-tehenezni és hajlandó lesz szeretkezni veled, anélkül, hogy zsákot húzna a fejére.
2/19 anonim válasza:
Egyértelmű hogy nem hozzád való.A nagyon menő srácok akik sok lánnyal járnak általában csak azért tartanak barátnőt hogy legyen.
A külsőt nézik és valamikor ki is használnak.Persze van kivétel mert ismerek olyan srácot is.
Gondolom nem lehetsz több 13nál mert eléggé pontatlanul és értelmetlenül fogalmazol.
Csak add magadat és ha kellesz a srácnak akkor felfigyel rád.Semmiképp se illegesd magad vagy próbálj utánozni másokat.
3/19 A kérdező kommentje:
Én már két éve szeretem, de nem tudom elfelejteni úgy, hogy minden nap látom.
2012. márc. 25. 18:11
4/19 anonim válasza:
Nem azt mondtuk hogy felejtsd el.Csak nem érdemes álmodozni olyan valami után ami úgy sem jó neked.Az az igazság hogy ha kellenél neki akkor már felfigyelt volna rád. :/ én is egyébként hasonló helyzetben voltam.Csak sikerült elfelejtenem az illetőt.Mondjuk mi rendes beszélő viszonyban voltunk.Ezzel pedig elégedett voltam.:)
5/19 A kérdező kommentje:
Én is jó viszonyban vagyok vele. Minden nap beszélgetünk.
2012. márc. 27. 15:43
6/19 anonim válasza:
Mennyit beszéltek és miről? :) Bocs h kérdezősködök de így jobban tudok segíteni :)
7/19 A kérdező kommentje:
Nem konkrét témákról. Jókat nevetünk, ja és ma meg tegnap átölelt.Ez mit jelenthet?
2012. márc. 30. 18:46
8/19 anonim válasza:
Attól függ hogy hogyan ölelt meg :)
9/19 A kérdező kommentje:
Mától megint valakivel jár. Akivel már vagy tízszer együtt volt...
2012. ápr. 13. 15:39
10/19 A kérdező kommentje:
Értesítem önöket, hogy akit szeretek már velem van!!! Együtt vagyunk már 1 hete és boldogok vagyunk!!!
2012. máj. 18. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!