Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintem szerelmes vagyok! De ők észre sem vesznek!
Szóval 1.döntésképtelen vagyok 3 srácot illetően (2sportoló 1alap srác)
2.egy srác alapból reménytelen lenne mert van barátnője de szerintem több van köztünk mint haverság
3.a másik sportoló egy régi osztálytárs aki egyben 3.osztályban a pasim volt de sztem ő ezt már elfeleljtette és most 4év után visszajött és még helyesebb mint volt és sztem újra beleestem :-/
4. Az alap srác meg alapból tetszik de ami tök érdekes h ő az egyetlen aki nem a kinézete miatt tetszik ,de vele viszont nem tudnám elképzelni az első csókot míg a másik kettővel igen
SZÓVAL LÉGYSZI SEGÍTSETEK most téll szerelmes vagyok vagy csak én hiszem így? És hogyan tudnék választani a 3 srác közül? 14/l voltam :-) jaa és egyszerre álmodom mind a 3ról
Tudom h nem a külső számít (az alap srácban innk az a rosszfiús személyisége fogott meg)
És sztem azért ez kicsit több min rajongás!
Egyszerre nem lehetsz 3 srácba szerelmes.
Inkább csak szeretnél, és találtál 3 pasit, akik tetszenek neked, de ez messze nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!