Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FÉRFIAK! Fiatal lánnyal___?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK! Fiatal lánnyal___?

Figyelt kérdés
Fiatal lánnyal akkor sem kezdtek ha idősebbnek néz ki a koránál és olvasott? Mert csak 16 éves csak 16 éves... Helyette inkább kezdtek egy 20 évessel mert legalább annak a kora helyén van, ha más nincs is...

2012. ápr. 8. 16:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
a kérdezőpéldáját nézve én mind a kettőt elhajtanám... 1. nem kezdek nálam sokkal fiatalabb lánnyal (a 4 év nekem már sok) 2. olyannal sem kezdek aki nem üt meg egy bizonyos értelmi szintet...több olyan 20-on éves srác kéne mint amilyenekkel te találkoztál, akkor talán leszállnának a csitrik a magaslóról, és nem azzal menőznének hogy az ő pasijuk már dolgozik (mert hát egyetemistáknak általában több eszük van annál hogy összejöjjenek egy középsulis csitrivel...
2012. ápr. 8. 16:52
 22/31 anonim ***** válasza:

17 alá egy nappal se megyek.

21f

2012. ápr. 8. 16:54
 23/31 anonim ***** válasza:

Miért kell lecsitrizni mindjárt??

Nyugi, vannak olyan férfiak. Több példát is tudok.

1. bátyám 34, barátnője 18

2. barátnőm 18, barátja 30

3. nagybácsim 57, felesége 44

4. unokatestvérem 38, férje 63

5. szomszédom 37, férje 60

Én 18 éves vagyok és egy 31 éves férfit szeretek. Hiába próbálom bebizonyítani neki, hogy képes lennék egy komoly párkapcsolatra, észre sem akar venni. :(

2012. ápr. 8. 17:49
 24/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves utolsó :) Igen vannak liberálisabb elmék, akik nem akadnak ki a koron :)
2012. ápr. 8. 17:50
 25/31 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki ki akad a koron, az nem a liberálisság függvénye. Tehát ha valaki azt mondja, hogy nem jövök össze veled, mert gyerekes vagy (bármennyire felnőttnek hiszi is magát az illető) akkor az nem liberális? Tehát ha nem jövök össze egy ovis értelmi képességű 16 évessel, mert manapság a 16 évesek 99,9 százaléka ott tart, bármennyire is "érettebbek a koruknál", akkor most konzervatív vagyok? Nem biztos, hogy a fiatal lányokkal csak a koruk miatt nem jönnek össze.
2012. ápr. 8. 17:56
 26/31 A kérdező kommentje:
Akkor tartom konzervatívnak ha adott egy lány aki szűrakoztató, olvasott és csak a korban nem egyeznek. Elég beszűkült agyra vall, ha erre fogva tovább lép.
2012. ápr. 8. 17:58
 27/31 anonim ***** válasza:

én most összejönnék 14 évessel de valamelyik viszolyog a 4 évtől :P

f18

2012. ápr. 8. 18:01
 28/31 anonim ***** válasza:
És az nem lehet, hogy erre fogta, hogy ne bántson meg? Az meg, hogy valaki olvasott... Ezt az érvet nem is kommentálom inkább. Szórakoztató? A most 13 éves keresztlányom is nagyon szórakoztató születése óta. Nekem is mondtak már lányok kamu indokokat, ordított róluk, hogy csak nem akartak megbántani. Ilyen pl a most nem akarok kapcsolatot, és sorolhatnám szerverbénulásig.
2012. ápr. 8. 18:03
 29/31 A kérdező kommentje:
14 év szerintem az azért... tényéeg kevés.
2012. ápr. 8. 18:12
 30/31 anonim ***** válasza:
Látom nem értetted a példát, elmagyarázom: Azzal érvelsz, hogy szórakoztató vagy. Erre írtam, hogy az a pici lány is képes volt mindenkit bár hány éves korában elszórakoztatni. Öt évesen egy-egy beszólásán az egész család nevetett egy délutánon át. Ő valahogy mégse állt neki problémázni, hogy a palik nem veszik észre. Huszonéves FELNŐTT férfiembernek más egy kapcsolat.
2012. ápr. 8. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!