Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi az oka annak, hogy még véletlenül sem néztek rá? Gyűlöltetek már valakit teljesen ismeretlenül?
1. bunkó
2. nagyon csúnya vagy és rád sem tud nézni.
az, hogy bunkó, meg se fordult a fejemben, pedig tényleg ez lehet a válasz. :) köszi. :)
a második alternatíva az ki van zárva. :)
ma 21:24 - várj, ezt nem értem. én ránéztem és különben is egy normális önkritikával rendelkező pasi volt. :)
ma 21:25 - ezt semmiképpen nem gondolom. :) de attól még értetlenül állhatok az eset előtt, nem?
Ilyen már volt velem is. Mármint a fiú szemszögéből. Hogy mi lehet az oka?
Egyrészt lehet, hogy volt barátnője, és a haverjaival akart dumálni, nem egy tök ismeretlen csajjal habogni.
De a legvalószínűbb, hogy úgy gondolkodik, ahogy én vagyis:
Nem kezelem különlegesként a lányt csak azért, mert jól néz ki. Lehet, hogy teljesen érdektelennek nézel ki, ez esetben nem néznélek. Tehát nézhetsz ki jól, ha a szemedben a kávézó szemközti fala tükröződik csak, akkor nem foglalkoznék veled.
De látszik, hogy téged körülugráltak mindig is, ki volt nyalva a segged. Na akin ez látszik, azt végképp le szoktam szarni, hogy miért? Hát látod. Felkeltette az érdeklődésed. Ugyanígy felkeltem én is a körülrajongott lányok érdeklődését.
"Egyrészt lehet, hogy volt barátnője, és a haverjaival akart dumálni, nem egy tök ismeretlen csajjal habogni. " - persze, ez tök érthető. Csak az tűnt fel, h feltűnően "semmibe vett".
"Nem kezelem különlegesként a lányt csak azért, mert jól néz ki. " - ez teljesen rendben is van, és akkor reagálnék az utolsó mondatodra is, amiben azt írtad, körbe vagyok rajongva, meg ilyenek. Ezt cáfolnám. :) Soha nem voltam körbeugrálva, én inkább az a jófej lány vagyok, aki folyton vicceseket mond. Soha nem volt "rajongótáborom", mert nem vagyok az a nagyon lányos lány, tudod tökéletes sminkkel/hajjal/ruhával. Félre ne érts, tisztában vagyok mind a külső, mind a belső tulajdonságaimmal, ugyanúgy, ahogy a hibáimmal is és a rettentően idegesítő szokásaimmal, de mindig tetszettem valakinek/valakiknek, mert kicsit más vagyok, mint a többi lány. De tényleg jó a taktika, mert elkezdett járni rajta az agyam. :D Fordítva gondolod beválik? Ha te egy olyan pasi vagy, aki sok lánynak tetszik, feltűnik neked az a lány, akit láthatóan hidegen hagysz? :P
Nem, mert én fiú vagyok, én nem hunyászkodom meg senki előtt, ha nem érdeklem, akkor nem érdeklem. :D
Amúgy tényleg ez az igazság.
Egyébként akkor miért zavar ez az egész, ha nem vagy hozzászokva a rajongáshoz? Akkor nyilván volt már olyan fiú, aki nem vett rólad tudomást. Tehát akkor mi a gond?
Én itt ellentmondást érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!