Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Fiatal lánnyal___?
Nézd, kioktatásra egyáltalán nincs szükségem. Sem arra hogy megkérdőjelez az érettségem.
Nincs korhoz kötve, de igazéból hidegen hagy a mai korosztályom. Valahogy nem bukom a csőnadrágra meg az "igyunk mert vagány" viselkedésre.
Gondolom, beleestél egy idősebb pasiba, de nem kellesz neki, amit a korodra fog.
A helyzet az, hogy a pasik nagy százalékánál tényleg nem számít a kor, ha fiatal a lány, de tényleg értelmesnek tartják. Csak egy példa: 15 év van köztem és a barátom között, most vagyok 20, 18 voltam, mikor összejöttünk... Teljesen jól megvagyunk. Nem állítom magamról, hogy ilyen-olyan érett meg értelmes vagyok, mert egy az, hogy én ezt magamról nem tudom megállapítani, kettő meg, hogy nem is érdekel. Élem az életem, akinek nem tetszik, meg nem folyik bele, és kész.
Szóval szerintem csak kifogás volt, hogy fiatal vagy, nem akart megbántani...
Saját korosztályban is meglehet találni a megfelelő párt.
Én is 20 évesen találkoztam az egyetemen egy olyan sráccal aki korban is hozzám illet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!