Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Masoknak is a szulei ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masoknak is a szulei ilyenek?

Figyelt kérdés

A baratomnal szeretnek aludni,de mindig azal jon anyum hogy meg korai,meg minden..pedig mar a baratom anyja is kerdezte mar hogy miert nem alszom naluk..

megertenem,ha meg nemreg lennenk eggyutt..jojo,turelmesnek kell lenni,meg kitartonak,de mar nem birom..bulizni se engednek..idoben itthon kell legyek..pff..

nemsoka 1 eve eggyutt vagyunk..

16/L-23/F

2009. jún. 17. 15:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
en 18 eves vagyok, azonban taposom a 19 is. Ket eve vagyok a parommal es a szuleim meg most sem akarnak hallani az ottalvasrol meg egyebekrol. es valahol megertem oket...foleg addig nem engedtek mig sulis voltam, nagyon is megertem...annyi minden tortenik manapsag, es meg akkor is tortenhet valami nagyon nem jo, ha nem akarjatok. nalatok meg a korkulonbseg is ott van. te meg kiskoru vagy van meg ket eved a sulibol. O meg mar onallo 23 eves. valahol masok az igenyeitek, meg akkor is ha ezt Te nem vagy hajlando bealatni. Neked fontos most a suli, a legkozelebbi dolga, az aktualis "szemet tanar" kibeszelese. a parodnak ezek mar kevesbe fontos dolgok...es a szuleid latjak ezt. en sem engednem a 16 eves lanyomat egy 23 evessel egyutt "aludni"...pedig ne hidd hogy nem tudom milyen. ahajt 19. evesen is magyarazkodnom kell folyton...es megsem...turelem
2009. jún. 17. 15:46
 12/20 anonim ***** válasza:
19 vagyok, a párom is annyi, én vagyok a lány és nagyszülőknél lakom. nekem a nagymamám tárt karokkal várná estére is a barátomat, de az ő anyukája nem engedi hozzánk :( jah és mellesleg 2 éve vagyunk együtt. pedig tök jófej anyukája van, mindenben segít még nekem is, néha úgy érzem, sokkal jobban megért, mint a saját szüleim... de ebben nem enged és kész.
2009. jún. 17. 16:22
 13/20 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok, és engem még csak hozzá sem engednek el.:S Megbíznak bennem, csak féltenek.:( Mondjuk még csak 2 hónapja vagyunk együtt, de azért hozzájuk fényes nappal elmehetnék...:S
2009. jún. 17. 16:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Amúgy miért szeretnél vele aludni? Le akarsz vele feküdni? Mert ha igen, akkor azt lehet nappal is.:D Nem kell ahhoz ott aludnod.:) Meg ha csak simán aludni akarsz vele, azt is lehet nappal, csak éjjel legyél fenn sokáig, reggel meg kelj korán, és majd meglátod, fogsz tudni aludni nappal is.;)
2009. jún. 17. 16:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Engem még pasizni se engednek,nemhogy dugni.

16L

2009. jún. 17. 19:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint az én Szüleim túl liberálisok lehetnek :)

Soha nem tiltottak kategorikusan, csak a háttérből diszkréten egyengették az utamat. Nem mondták, hogy NEM, nem jelentették ki, hogy tilos. Épp ezért mindent, az utolsó kis részletig szégyenkezés nélkül meg mertem Velük beszélni, mindig azt mondhattam: tökéletes szülő-gyerek kapcsolatunk van.

Épp ezért, mert nem tettek pórázt a nyakamba, úgy érzem, normális talpraesett felnőttnek mondhatom magam.

Nálunk, tiniként, mindig úgy zajlottak az ittalvós-ottalvós kérdések, hogy leültünk, és megbeszéltük. Ők is elmondták az érveiket, én is elmondtam az enyémeket. Felvilágosítottak, mi baj származhat belőle, és tisztában is voltam vele. Azt is tudtam, hogy halálra aggódják magukat, de ők is tudták, hogy ha tiltanának, annál jobban csinálnám.

A nevelésükkel elérték, hogy minden esetben őszinte tudok lenni Velük, minden szégyen nélkül kérek tanácsot bármiben.

És épp azért, mert felnőttként kezeltek mindig, adok is a véleményükre, ha anno Édesanyám azt mondta, ez még korai, megmagyarázta miért, és az esetek többségében be is láttam az igazát.

Ha Anyukád látja, hogy megbízhat Benned, ha megbeszéled Vele az ügyeid, akkor biztosan nagyobb teret enged Neked.

Én szurkolok :)

Üdv!

2009. jún. 17. 22:15
 17/20 anonim ***** válasza:
sokan még mindig ugy gondolják hogy dugni csak sötétben és este lehet, ezért nem aludhatnak együtt... pedig bizony nappal is lehet, csa erről sok szülö megfeletkezik. én 22 vagyok 4 éve kapcsolatban, de még nem aludtam a barátnőmnél, ő is csak egyszer nálunk. iigaz hogy évközbe suli miatt együtt lakunk,de köztünk nem téma igy az egymásnál alvás.
2009. jún. 18. 00:21
 18/20 A kérdező kommentje:

Hat anyummal mindent meg tudok beszelni,ugymond "baratnok" vagyunk..apummal meg nem annyira,hisz elvaltak a szuleim,meg minden..ez hosszu..

nah szoval anyum mindent tud a baratommal kapsolatosan,mindig tanacsot kerek tole,nem a baratnoimtol,hanem anyumtol,es szerintem ez a legbiztosabb,na de tudom,hogy nappal is lehet szeretkezni,nem is az..csak mindig idoben hazajonni..10re itthon..1x-2x engedtek el 12ig,de akkor mert pl a baratomnak volt a szulinapja,vagy mas komolyabb alkalomert(tancest)

az a legjobb ha mindent meg tudsz beszelni szuleiddel,es nem azert szeretnek a parommal aludni mert "dugni" akarunk,csak mittomen..

mondjuk elobb a parom anyjanak jutott ez eszebe,hogy kerdezte a baratom,hogy miert nem alszom mar naluk..

meglepett..na de majd idovel minden mas lesz:)

ja es a korra visszaterve,ha ismernetek a parom nem gondolnatok rola hogy 23 eves,mert 1. nem is nez ki annyinak,2.olyan szorakozott mint en,persze ha komolynak kell lenni mind2en azok vagyunk:)

amugy koszi a valaszokat :)

2009. jún. 18. 08:17
 19/20 anonim ***** válasza:
együtt vagytok még, é sikerült az ottalvás?
2010. jún. 9. 10:15
 20/20 A kérdező kommentje:

eggyutt:D

es mar nem is 1x nala aludtam:D

2010. jún. 14. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!