Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Masoknak is a szulei ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masoknak is a szulei ilyenek?

Figyelt kérdés

A baratomnal szeretnek aludni,de mindig azal jon anyum hogy meg korai,meg minden..pedig mar a baratom anyja is kerdezte mar hogy miert nem alszom naluk..

megertenem,ha meg nemreg lennenk eggyutt..jojo,turelmesnek kell lenni,meg kitartonak,de mar nem birom..bulizni se engednek..idoben itthon kell legyek..pff..

nemsoka 1 eve eggyutt vagyunk..

16/L-23/F

2009. jún. 17. 15:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Énis igy voltam vele mig egy nap a növéremnek szülinapja volt és a bulirol nem tudott volna hazamenni türelem L/17
2009. jún. 17. 15:06
 2/20 anonim ***** válasza:
én a barátnőmmel 3 hónapja vagyok együtt és az ő szülei sem nagyon engedik aztmondják ne makarják hogy egy kandúrral aludjon O.o :P 16/F
2009. jún. 17. 15:07
 3/20 anonim ***** válasza:
16 vagy meg,engem sem engedtek olyan konnyen akkor.most mar 18 vagyok de meg mindig vannak cirkuszok:) a bulizasra ertem.szerintem ha lenne egy pasim es naluk szeretnek aludni termeszetesen nem et mondananak,es valahol igazat is adok nekik:)
2009. jún. 17. 15:08
 4/20 A kérdező kommentje:

kandurral:P

ez jo xD

2009. jún. 17. 15:08
 5/20 A kérdező kommentje:

hat de a szuleim is mar jol ismerik ot..

jaaj..csak turelem..de meddig?

remelem nemsoka megenyhulnek,hisz vakacio van..

2009. jún. 17. 15:10
 6/20 anonim válasza:
Ne aggódj az én szüleim is ilyenek voltak amig be nem töltöttem a 18at. Amiota ez megtörtént már mindig megengedik hogy a barátommal aludjak, de persze ő nem aludhat nálunk. mondjuk bulizni én egyáltalán nem járok. Szerintem próbálj meg velük leülni beszélgetni.
2009. jún. 17. 15:20
 7/20 anonim ***** válasza:

hát el kell, hogy keserítselek,de ha a te anyud is olyan,mint az enyém,akkor nem mostanában fogsz vele aludni úgy, hogy megengedi... :S

én múltkor tudtam kikönyörögni, hogy 2 év után nála aludhassak. és amíg nem tudod vele megbeszélni,addig pedig marad a "barátnőknél alvás" :) én szurkolok :)

17/l - 22/f

2009. jún. 17. 15:21
 8/20 A kérdező kommentje:

koszi szepen a valaszokat:)

ahogy latom nem csak en vagyok ilyen helyzetbe

2009. jún. 17. 15:25
 9/20 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj,de én nem értem ezeket a mai tiniket,én is nem rég voltam az,de nekem 16 évesen még nem azon járt a fejem,hogy a barátomnál aludjak,egyáltalán fel sem merült bennem,szerintem inkább a tanulással kellene foglalkozni,most annak van itt az ideje,nem pedig butaságokkal törődni,bulizni meg pasizni ráérsz 18 évesen és onnan felfele is.Ráadásul a pasid 23 te meg 16,szerintem nem csak alvás lenne belőle.Ne haragudj,lehet,hogy nekem nincs igazam,de szerintem meg kellene érteni a szüleidet.
2009. jún. 17. 15:28
 10/20 A kérdező kommentje:

ohm bocsi..de tudod most vakacio van..termeszetesen suli kozbe semmifelekeppen nem aludnek nala..meg igyis ritkan talalkozunk,ha talalkozunk is nem sok idot..

ja es nekem nem a pasizason meg a bulizason jar az eszem,mer ha engednenek nem mindig mennek,csak 1 honapba max 1x..meg az se biztos..

nem olyan lany vagyok,mint a tobbi

ja es a kort pedig nem az a lenyeg hogy szeressuk egymast?nah jo nem 20-30 ev korkulonbsegrol van szo..

ja es ha a szeretkezes is felmerult benned,akkor mar megtortent,es nem banom,mert szeretem,es o is engem..nagyon :)

2009. jún. 17. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!