Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masoknak is a szulei ilyenek?
A baratomnal szeretnek aludni,de mindig azal jon anyum hogy meg korai,meg minden..pedig mar a baratom anyja is kerdezte mar hogy miert nem alszom naluk..
megertenem,ha meg nemreg lennenk eggyutt..jojo,turelmesnek kell lenni,meg kitartonak,de mar nem birom..bulizni se engednek..idoben itthon kell legyek..pff..
nemsoka 1 eve eggyutt vagyunk..
16/L-23/F
kandurral:P
ez jo xD
hat de a szuleim is mar jol ismerik ot..
jaaj..csak turelem..de meddig?
remelem nemsoka megenyhulnek,hisz vakacio van..
hát el kell, hogy keserítselek,de ha a te anyud is olyan,mint az enyém,akkor nem mostanában fogsz vele aludni úgy, hogy megengedi... :S
én múltkor tudtam kikönyörögni, hogy 2 év után nála aludhassak. és amíg nem tudod vele megbeszélni,addig pedig marad a "barátnőknél alvás" :) én szurkolok :)
17/l - 22/f
koszi szepen a valaszokat:)
ahogy latom nem csak en vagyok ilyen helyzetbe
ohm bocsi..de tudod most vakacio van..termeszetesen suli kozbe semmifelekeppen nem aludnek nala..meg igyis ritkan talalkozunk,ha talalkozunk is nem sok idot..
ja es nekem nem a pasizason meg a bulizason jar az eszem,mer ha engednenek nem mindig mennek,csak 1 honapba max 1x..meg az se biztos..
nem olyan lany vagyok,mint a tobbi
ja es a kort pedig nem az a lenyeg hogy szeressuk egymast?nah jo nem 20-30 ev korkulonbsegrol van szo..
ja es ha a szeretkezes is felmerult benned,akkor mar megtortent,es nem banom,mert szeretem,es o is engem..nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!