Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A régi képeinket mutogatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A régi képeinket mutogatja másoknak, mintha most készültek volna. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
volt párommal megromlott a kapcsolatom. Rengeteg közös képünk van és most azt mutogatja mindenkinek. Pl, hogy ez hétvégén készült egy szállodában..hogy állítsam le?
2011. szept. 21. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz vele
2011. szept. 21. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
de durva becsavarodott:D:d
2011. szept. 21. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Elég beteg, próbáld megbeszélni vele, hátha...
2011. szept. 21. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:

én mondjuk kitennék fészbukra jó sok képet, ahol partizok, barátokkal vagyok, esetlegesen egy másik pasit ölelgetek/puszilgatok, lehetőleg véletlenül se azokon a helyeken, ahol a képek készültek... aztán ha megint mutogatja, h ez it és itt, ekkor és ekkor készült, valaki majd bekérdez, hogy ez hogy lehet? hisz tegnap láttam, hogy totál máshol volt és totál másokkal...

esetleg beszerezhetsz egy kamupasit is és "mutogasd"

2011. szept. 21. 18:26
 5/8 A kérdező kommentje:
a kamupasi jó ötlet, honnan szerezzek?:DD
2011. szept. 21. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
nincs olyan srácbarátod, aki bevállalná?
2011. szept. 21. 18:32
 7/8 A kérdező kommentje:
ja, ok :D jó ötlet:D csak az a gáz, hogy ő kb minden haveromat ismeri
2011. szept. 21. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Na és? Úgysem az ő véleményét kell pletykaterjesztéssel befolyásolni.
2011. szept. 21. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!