Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők milyen bánásmódot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők milyen bánásmódot részesítenek előnyben? Inkább szeretik a bunkó férfiakat mint inkább a szeretni tudó lúzer papucs férfiakat?

Figyelt kérdés
A nők nem szeretik azokat a férfiakat akik túlságosan szereti őket,de azokat sem szeretik akik bunkók velük,már pedig az arany középútból nem sok van..így marad a szeretni tudó lúzer papucs..és a bunkó fajta.tehát melyik a kettő közül?
2012. ápr. 7. 19:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem középutas párom van, de ha a kettő közül kéne választani, inkább a szeretni tudó, lúzer papucs. Mivel senkit nem használok ki, így nem lenne belőle papucs, lúzer meg nem lehet, mert segítenénk egymásnak mindenben.
2012. ápr. 7. 20:58
 22/29 anonim ***** válasza:
Sokszor hiányoltam a pasikból a szívből jövő apró figyelmességeket,az udvariasságot,a másikra való odafigyelést.Ezért tudom most teljesen értékelni ezeket a dolgokat a mostani pasimban.Ő ténylegesen kimutatja hogy szeret,figyel arra amit mondok,megjegyzi,stb.Ez furcsa volt még az elején,mert nyálasnak tartottam,de aztán rádöbbentem,hogy ritka az ilyen férfi,és nekem erre van szükségem,nem a macsó típusú palikra,akikhez nem érzem közel magam lelkileg(sem).
2012. ápr. 7. 21:35
 23/29 anonim ***** válasza:
Csakis a papucs.A bunkótól idegbeteg lennék,elég olyat látok a környezetemben,nem viselem el őket pár percnél tovább.De van középút,lehet hogy kevés.Én rég megtaláltam.24L
2012. ápr. 7. 23:46
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha a kettő közül kellene választani, akkor inkább a szeretni ntudó lúzer, de egyébként az arany középút. Aki tud figyelmes és gyengéd is lenni, de közben férfias és megvan a saját véleménye mindenről és képes kiállni mellettem és értem... nekem olyan kell, aki mellett biztonságban érzem magam. Persze, ebből nem sok van, de én inkább kivárok, csak azért, hogy legyen vkim, nem jövök össze olyan férfival, akivel nem passzol a személyiségünk.
2012. ápr. 8. 03:09
 25/29 anonim ***** válasza:
természetesen a szeretni tudó, de ő nem lúzer. Szeressen, mert én is szeretem. Jah, hogy a nők emiatt nem lúzerek, mert a nők ilyen érzelemgazdagok? miért lenne ciki, talán a szeretet nem férfias? Egy ilyen férfi mellett mindenki királynőnek érzi magát. Hosszú távra csak a szintén "bunkó" nők választanak maguknak macsó pasit. A férfiasság nem ott kezdődik.
2012. ápr. 8. 08:56
 26/29 anonim ***** válasza:

Írtam itt már egy választ, abban igazad van, hogy sajnos tényleg két férfitípus a döntő:

1. jóképű, gerinctelen bunkó

2. ronda és ezáltal komplexusos férfi.

Én nem mondanám az ilyen embert lúzernek. Arról senki sem tehet hogy csúnyának vagy alacsonynak született, legalábbis nem a nők álma. Érthető, hogy így próbál kompenzálni, és "eladhatóvá" tenni magát. Ez valamilyen szinten derogáló a nőknek, mivel senki sem szeret egy olyan pasival járni, aki a kutyának sem kell és kompenzálnia kell, vagyis eljátssza a szeretnitudó férfit.

A jóképű pasas meg úgy születik, hogy aljas, gerinctelen, önző, bunkó, mert "megteheti" ?

Miért van az, hogy a jóképű, sikeres férfi bunkó? Miért nem tud normálisan viselkedni? Miért nem képes szeretni és hűségesnek lenni?

A kompenzálós meg miért nem bunkó?

Miért a külső határozza meg a férfiak viselkedését? Miért nem a jellemük az egyéniségük?

Na, ez az, ami igazán elgondolkodtató.

Amúgy én a szeretnivalót választanám, ha nem bűn ronda, nem buta, és van egészséges önbizalma.

Van ilyen férfi?

2012. ápr. 8. 13:11
 27/29 A kérdező kommentje:

ma 13:11

Van!Azt mondják rólam hogy jóképű vagyok,nem nagy képűségből mondom,hanem inkább erre büszke vagyok,rengeteg nőt megfegtethettem volna,de soha nem éltem vissza a külsőmmel,sokan azt hiszik első ránézésre hogy egy szknya vadász vagyok és egy bunkó lekezelő nőket kihasználó..amikor közelebb kerülnek hozzám,akkor döbbennek le,jééé én nem is gndoltam hogy ilyen vagy..na ilyenkor durranik az agyam,hogy emberek külső alapján ítélnek,és ha valaki jóképű akkor az nem lehet kedves a nőkkel.Én az vagyok,és hogy megmondjam neked a tutit,engem mindig kihasználtak..mi közben rengeteg nőt megdughattam volna mert lett volna rá alkalmam,de soha de soha nem éltem vissza ezzel,ők viszont vissza éltek azzal amikor teljesen kitártam a szívem valakinek.akkor hol az igazság?jó képű vagyok,igényes,soha nem csaltam meg egy nőt sem,szerettem őket,figyeltem rájuk,nem használtam ki őket még is átvertek pedig jó képű vagyok és rendes..de nem papucs..akkor hol van az igazság??

2012. ápr. 8. 14:03
 28/29 A kérdező kommentje:
ja és még annyit tennék hozzá hogy az összes barátnőmet izsonyatossan szerettem,tiszta szívvel,én a férfiak egy fura fajába tartozom aki nem tud érzelmek nélkül szexelni..
2012. ápr. 8. 14:06
 29/29 A kérdező kommentje:

em nagy képűségből mondom,hanem inkább erre büszke vagyok,rengeteg nőt megfegtethettem volna,

mármint arra vagyok büszke hogy rengeteg nőt megdughattam volna,de nem éltem vissza vele..

2012. ápr. 8. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!