Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők milyen bánásmódot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők milyen bánásmódot részesítenek előnyben? Inkább szeretik a bunkó férfiakat mint inkább a szeretni tudó lúzer papucs férfiakat?

Figyelt kérdés
A nők nem szeretik azokat a férfiakat akik túlságosan szereti őket,de azokat sem szeretik akik bunkók velük,már pedig az arany középútból nem sok van..így marad a szeretni tudó lúzer papucs..és a bunkó fajta.tehát melyik a kettő közül?
2012. ápr. 7. 19:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok újra.

Nem biztos, hogy a szenvedő féllel van/volt probléma.

2012. ápr. 7. 20:15
 12/29 anonim ***** válasza:
69%
te nagyon feketén fehéren látsz. nem lehet hogy csak simán ellaposodott a kapcsolatod? egyáltalán beszéltetek már erről?
2012. ápr. 7. 20:16
 13/29 anonim ***** válasza:
69%
egy kapcsolat mindig két emberen múlik. ha valami tönkremegy az sose csak az egyik fél hibája
2012. ápr. 7. 20:17
 14/29 A kérdező kommentje:

ma 20:15

Vagy is ezt hogy érted?Hogy vele?

Igen az teljesen mindegy,de ő akkor is úgy állítja be hogy én velem van,pedig ő nála aztán maximálisan oda raktam magam mert ő tényleg az esetem,a szex is jó volt köztünk minden...akkor még is mi a franc kell?Pénzem is volt,foglalkoztam vele,szerettem,de nem voltam nyál dózer..

2012. ápr. 7. 20:18
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan az volt a baj, hogy mindent "beletettél"ebbe a kapcsolatba!

Nem szabad, csakis szépen fokozatosan felvezetni mindent, legyen az nõ vagy férfi.

Amikor egy nõ rendes,akkor a férfi válik "szemétté" és ez forditva is igaz. Nagyon nehéz megtalálni az arany középutat!

2012. ápr. 7. 20:23
 16/29 A kérdező kommentje:

ma 20:23

Igen de azt hiszem még fordulni fog a kocka..általában mindig így volt,az elején rendes voltam mert azt gondoltam viszonzásra lelek,de utánna mindig fordult a kocka és ők jötek sírva és ríva,és érdekes módon azt jobban élvezték eküszöm..:D

2012. ápr. 7. 20:26
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

"marad a szeretni tudó lúzer papucs.."

Bocsáss meg, de ezt végképp nem értem. Mi az a lúzer?! Mi az a papucs?! És aki szeretni tud, az automatikusan mind a kettő?! Jaj, kérlek, neeee....

Ami a "bunkót" illeti: a saját intellektusom és emberségem szintje alatt (párválasztási céllal) egy szót sem váltok senkivel - így az ilyen típusú férfi közelébe sem kerülhet az életemnek.

2012. ápr. 7. 20:27
 18/29 anonim ***** válasza:
69%

Sokat nem tudhatsz sem a nőkről, sem általában az emberekről.

De magadról sem, mert ez nem úgy megy, hogy ilyet akar a nő, akkor ilyenné válok. Nem tudsz kibújni a bőrödből, viszont az identitászavar messziről ordít majd rólad. Azt meg nem szeretik a nők...

2012. ápr. 7. 20:28
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
A bunkót utáljuk, a lúzerrel nem tudunk mit kezdeni. a nők társat keresnek.
2012. ápr. 7. 20:28
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ez a két lehetőség lenne, egyértelműen a szeretni tudó lúzer papucsot választanám.

De mellettem nem lenne papucs, mert nem vagyok olyan bunkó, hogy kihasználjam egy férfi engedékenységét, jó szívét.

2012. ápr. 7. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!