Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők milyen bánásmódot részesítenek előnyben? Inkább szeretik a bunkó férfiakat mint inkább a szeretni tudó lúzer papucs férfiakat?
7es vagyok újra.
Nem biztos, hogy a szenvedő féllel van/volt probléma.
ma 20:15
Vagy is ezt hogy érted?Hogy vele?
Igen az teljesen mindegy,de ő akkor is úgy állítja be hogy én velem van,pedig ő nála aztán maximálisan oda raktam magam mert ő tényleg az esetem,a szex is jó volt köztünk minden...akkor még is mi a franc kell?Pénzem is volt,foglalkoztam vele,szerettem,de nem voltam nyál dózer..
Pontosan az volt a baj, hogy mindent "beletettél"ebbe a kapcsolatba!
Nem szabad, csakis szépen fokozatosan felvezetni mindent, legyen az nõ vagy férfi.
Amikor egy nõ rendes,akkor a férfi válik "szemétté" és ez forditva is igaz. Nagyon nehéz megtalálni az arany középutat!
ma 20:23
Igen de azt hiszem még fordulni fog a kocka..általában mindig így volt,az elején rendes voltam mert azt gondoltam viszonzásra lelek,de utánna mindig fordult a kocka és ők jötek sírva és ríva,és érdekes módon azt jobban élvezték eküszöm..:D
"marad a szeretni tudó lúzer papucs.."
Bocsáss meg, de ezt végképp nem értem. Mi az a lúzer?! Mi az a papucs?! És aki szeretni tud, az automatikusan mind a kettő?! Jaj, kérlek, neeee....
Ami a "bunkót" illeti: a saját intellektusom és emberségem szintje alatt (párválasztási céllal) egy szót sem váltok senkivel - így az ilyen típusú férfi közelébe sem kerülhet az életemnek.
Sokat nem tudhatsz sem a nőkről, sem általában az emberekről.
De magadról sem, mert ez nem úgy megy, hogy ilyet akar a nő, akkor ilyenné válok. Nem tudsz kibújni a bőrödből, viszont az identitászavar messziről ordít majd rólad. Azt meg nem szeretik a nők...
Ha csak ez a két lehetőség lenne, egyértelműen a szeretni tudó lúzer papucsot választanám.
De mellettem nem lenne papucs, mert nem vagyok olyan bunkó, hogy kihasználjam egy férfi engedékenységét, jó szívét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!