Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az ilyen nőkről? Irigyelnéd őket?
Én is olvastam ilyen könyvet.A végén kiderül,hogy bár luxus körülmények között él,mindene megvan,mégis ő a legszegényebb ember,a legmagányosabb,és több öngyilkossági kísérlete volt.A külső látszat tökéletes,de egy halott lelkű emberré az egész..
Nem jobb.Én nem lennék luxus qrva,mert nagy árat kéne fizetni..
Csak egy megjegyzés: Itt van Kelemen Anna.Luxus qrva ő is.Mégis már többször kísérelt meg öngyilkosságot,mert szenved attól,hogy senki nem szereti,senkinek nem kell...Mi lesz az ilyenekkel 40.50.60 évesen?? Ha megélik egyáltalán??
Én sajnálom az ilyen nőket..
ma 17:34
kettőt??? Nos van vagy tízezer ilyen nő vagy sokkal több ha egész világon nézzük,és abból talán az 5%-a tud kilépni ebből a 22-es csapdából.Talán az 5%-a jó helyre megy férjhez...Kettő?? na ez nem nagy szám..
Ez ugyanolyan mint amikor 1000 ember kimegy külföldre szerencsét próbálni,de csak kettő lesz milliomos..
*Azért járnak a férjek prostikhoz, mert rossz a házassága.
Ez baromság. Azért járnak, mert prostihoz AKARNAK járni. Ha nem akarnának, akkor csak simán szeretőt tartanának. A prostizás egyszerű üzlet, nem kell érzelmileg belebonyolódni, nem kell teljesíteni (örömet okozni a nőnek), nem kell udvarolni, odamész, fizetsz a szolgáltatásért, és használod a szolgáltatót. Nem kell kedveskedned, nincs probléma, ha megbántod a nőt, nem kell kiengesztelned. Ha meguntad, veszel egy másikat.
Ez a hozzáállás nem a rossz házasság miatt van. A megcsalás az talán, de a prostizás nem.
35N
rohadt kemény meló kövér részeg mukikat lesz.pni és mosolyogva nyögdécselni azalatt aki poénból kiköt és kicsit megver. De tudod, hogy 1000-2000 euróval fejezed be a napot
Nem,nem irigylem őket
"imádják őket a férfiak"
Nagy tévedés, nem imádják, hanem megveszik. Amit pár darab papírért meg lehet szerezni, abban nincs semmi imádnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!