Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete hajú, fekete szemű 15 éves lánynak, milyen fanszőrzete lehet?
Figyelt kérdés
Göndör-egyenes-sima-bolyhos?-gondolom fekete színű2009. jún. 17. 13:17
41/52 anonim válasza:
attól hogy fekete a szeme és barna a haja még nem lesz roma vki-.- énse vagyok az pedig ilyen vagyok... sőt 15 éves is xD bocs de ez téll vicces.
42/52 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy lesz valakinek fekete a szeme?? Sötét barnát láttam már, de feketét max csak a horrorfilmekben...
43/52 anonim válasza:
nekem fekete a szemem... elég egyszerű nem lehet látni a "közepét". ennyi
44/52 anonim válasza:
Lehet vasalja, fésüli, vagy az is lehet, hogy beretválja :D :D
46/52 anonim válasza:
Zöld-piros punktaraja van neki, jó kis negyven centis.
47/52 anonim válasza:
Sztem vasalja(emo)xD
Lehet h vagdossa is?xD
Vagy az is lehet,hogy begondoritette hajcsavarokkal.xD:D
48/52 anonim válasza:
xDDDDDDDDDDDDDD lol biztos fekete nagy dzsungel kreppelt változatban xDDDDDDDDDDDDDDDDD
49/52 anonim válasza:
Fektesd meg és megtudod.Kis spermahajder... :D
50/52 anonim válasza:
fekete szemű???lol
az meg hogy néz ki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!