Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete hajú, fekete szemű 15 éves lánynak, milyen fanszőrzete lehet?
Figyelt kérdés
Göndör-egyenes-sima-bolyhos?-gondolom fekete színű2009. jún. 17. 13:17
31/52 anonim válasza:
Te okos gyerek mióta higiénikusabb? Ha megvan mosva akkor lesz higiénikus... Akkor borotváld le a fejedet mert az is higiénikus ...
32/52 anonim válasza:
ja, és biztosan nem egyenes, hanem göndör, mert én egyeneset még csak japán videón láttam, ahol a "művészúr" (Gedeon bá, japán kiadásban és másra szakosodva) vasalóval egyengette ki és vaxal fixálta XD
De komolyan :P
33/52 anonim válasza:
Még csak szemezel vele és máris a fanszőrzetére vagy kíváncsi? Emellett gondolom meg akarod ismerni, vagy csak a bugyijába másznál bele?
:)
34/52 anonim válasza:
figyu az lesz a következő trend h hajvasalóval...-.-"
36/52 SzSzili válasza:
Raszta fanszőrzet :D hehe ez nagyon cool :)
37/52 anonim válasza:
xDDDDDDDDDDDD és mien lenne egy szivárványszínű..?:D
38/52 anonim válasza:
A nap kérdése xDxD
Szerintem vasalja... xDxD
Szal lehet lenyalt,tupírozott,dajerolt,felborzolt,SZŐRÖS,kopasz.. xD
39/52 anonim válasza:
Ilyen jót rég nevettem! Az nem lehet, hogy fonja?
40/52 anonim válasza:
szerintem raszta...:)
vagy lehet h be van neki kreppelve?:O
hmm lehet h vasalja,ezt csak ő tudja:PXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!