Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok, és észrevettem hogy a mellbimbóimnál van pár fekete szőrszál. Ez mitől lehet, és mennyire gáz?
semmiképpen sem borotváld!!! borostás lesz egy idő után, az meg ritka undorító tudna ott a melleknél lenni. ha csak pár szál, akkor húzkodd ki szemöldökcsipesszel...
20/L
én azt tanultam, hogy nem szabad kihúzkodni,mert begyulladhat a mellbimbó...
de a hormonváltozások miatt erősödnek meg ugye a szőrszálak. ha nagyon zavar,hááát..jókérdés micsinálj..de semmi képp ne borotváld,engem is annó nagyon zavart,leborotváltam..azóta mondanom se kell h most mégrosszabb :D
19/L
csipesszel húzd ki.
de amúgy nemértem én ezt a csipsez dolgot, állítólag attól nem erősödik. de akkor mérvan az, h a szemöldök meg megerősödik?:D nekem anno amiket kihuzogattam, azok csakilyen vékonyka szőrszálak voltak, mostanra pedig már komplett, jóvastag fekete szemöldök-szőrszálak lettek belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!