Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran fordulnak elő kék szemű és fekete hajú lányok? Itt van ilyen lány?
Figyelt kérdés
Eredeti fekete hajszínre és kék szemre gondolok, eddig csak egy ilyen lánnyal találkoztam, nagyon megtetszett:)2010. dec. 21. 13:29
2/12 anonim válasza:
Az én barátnőmnek is kék a szeme és hosszú fekete haja van de egy a bibi a leírtjaidból,hogy festett a haja..
3/12 A kérdező kommentje:
13:46
Festett fekete hajút én is ismerek, de az nem tetszik, látszik, hogy festett.
2010. dec. 21. 13:49
4/12 anonim válasza:
Azt hittem ez a kérdés fake. Én rengeteg ilyet ismerek. (igen, eredeti fekete)
5/12 A kérdező kommentje:
Felénk majdnem az összes csaj barna meg szőke.
2010. dec. 21. 14:13
6/12 anonim válasza:
itt tuti nincsenek ... ez egy weboldal haver gondolkozz már ! :P
7/12 anonim válasza:
ilyen lányokra én is nagyon vágyom régóta...
8/12 anonim válasza:
En fekete haju es kek szemu vagyok!! Nem festett fekete. Es az unokatestverem is kek szemu fekete haju es o sem festett :-D
9/12 A kérdező kommentje:
14:50
Szép lehetsz:) *.*
2010. dec. 21. 15:21
10/12 anonim válasza:
nekem fekete hajam van csak zold a szemem :$ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!