Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, nektek bejönnek az ilyen lányok? Hogyan lehet az ilyeneknek a közelükbe férkőzni?
Ennek a lánynak nincs barátja.Okos,értelmes,sokat olvas és szeret sportolni.Kedves,nem bunkó,de ugyanakkor nagyon zárkózott,tehát magáról szinte semmit nem mesél,nem kezdeményez beszélgetést,nem megy oda senkihez sem,egész nap alig szól.Elég elvont a csaj,kicsit olyan "művészlélek" fajta.
Külsőleg vékony,sportos,hosszú barna haja van,az arca nem szokványos,de nem csúnya.Külsőleg nem bekategorizálható.Nem cicababa,nem is szürke egér,hanem olyan különc.
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Szóval erről ennyit.
Nem tudom aktuális-e még :)
Hm...mindig, mikor valaki kicsit különc, rögtön rásütik zárkózott, magába forduló, nem normális állapot ez, introvertált...az szimplán sose jut eszükbe, hogy pusztán jobb szeret egyedül lenni? Vagy el van magába?
Nem tudom mért kell minden mögött családi sérülést, személyiség torzulást látni.
Szóval így semmiképp ne közelíts hozzá, hogy te majd kirángatod, mert ez nem normális.
Nem a másikat kell megváltoztatni, hanem tudni kell beszélgetni, és kérdezni :) Minden embernek más a kulcsa...
Ülj oda hozzá bátran, ha nem küld el, mosolyogj sokat, hallgatsz is vele együtt...
A kérdésekről egy picit.
A kommunikációban két fajta kérdés létezik alapvetően. Nyitott, és zárt. A zártak (van? szokott? ki? mikor? hol melyik? ezt csinálod? stb.)azok amelyekre, egy szavas választ lehet adni, igen-nem, fekete-fehér. Azt gondolnád erre is biztosan nyitottnak megfelelően fognak válaszolni,
ez ugyan igaz, de a nyitott kérdések jobban előmozdítják a beszélgetést (miért? hogyan? miképpen? na, mesélj nekem...) Aki kérdez, az irányítja a beszélgetést.
A túl nyitott, és elsőre nehéz kérdésekkel vigyázni kell szintén.
Most írhatnék még erről egy csomót, meg hogyan kezdeményezz beszélgetést, és hogyan folytasd, hogy ne fulladjon be, ha ügyi vagy, simán meg tudod nyitni a leányzót. Főleg, ha azt írod, nem fülharapós :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!