Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, nektek bejönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, nektek bejönnek az ilyen lányok? Hogyan lehet az ilyeneknek a közelükbe férkőzni?

Figyelt kérdés

Ennek a lánynak nincs barátja.Okos,értelmes,sokat olvas és szeret sportolni.Kedves,nem bunkó,de ugyanakkor nagyon zárkózott,tehát magáról szinte semmit nem mesél,nem kezdeményez beszélgetést,nem megy oda senkihez sem,egész nap alig szól.Elég elvont a csaj,kicsit olyan "művészlélek" fajta.

Külsőleg vékony,sportos,hosszú barna haja van,az arca nem szokványos,de nem csúnya.Külsőleg nem bekategorizálható.Nem cicababa,nem is szürke egér,hanem olyan különc.

2012. ápr. 6. 13:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Az ilyen introvertált személyiségekből általában az extrovertáltak tudják kihozni azt ,hogy megnyíljon persze csak ha szimpatikus az illető.Meg biztosan van valami problémája ilyen szociofóbiára gondolok vagy hogy a neveltetésében lett elcseszve valami. Szóval neki sem jó ,hogy egyedül van és mindenki vágyik társra alapjáraton csak biztos így nevelték ,vagy volt valami ami a személyiségfejlődésére kihatott.Én amúgy tudom miről beszélek velem is voltak problémák , noha nem így mutatkoztak meg hanem inkább fordítva. Szóval mondjuk ,ha te egy nyitott ,barátkozós típus vagy és még kedves is tehát bír téged akkor szerintem van esélyed , főleg ha okos is vagy ,tehát fel tudod venni vele a szellemi "fonalat". Bár nem ismerem és nem tudom konkrétan miért ilyen ,de a legtöbb zárkózott ember "fél" és ha a szárnyaid alá veszed vagy ilyesmi akkor tudni fogja ,hogy ő most védve van és nem fogják b*sztatni és még ráadásul tök férfiasnak is fog nézni szóval mindenképpen nyersz :D De persze ehhez nem árt ha nem te vagy a suli lúzere akit hátba köpnek a folyosón mert akkor nem fogja jól érzeni magát :D
2012. ápr. 6. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Első, a ribancok miért életképesebbek?
2012. ápr. 6. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:

"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."

Szóval erről ennyit.

2012. ápr. 6. 14:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom aktuális-e még :)

Hm...mindig, mikor valaki kicsit különc, rögtön rásütik zárkózott, magába forduló, nem normális állapot ez, introvertált...az szimplán sose jut eszükbe, hogy pusztán jobb szeret egyedül lenni? Vagy el van magába?

Nem tudom mért kell minden mögött családi sérülést, személyiség torzulást látni.

Szóval így semmiképp ne közelíts hozzá, hogy te majd kirángatod, mert ez nem normális.

Nem a másikat kell megváltoztatni, hanem tudni kell beszélgetni, és kérdezni :) Minden embernek más a kulcsa...

Ülj oda hozzá bátran, ha nem küld el, mosolyogj sokat, hallgatsz is vele együtt...

A kérdésekről egy picit.

A kommunikációban két fajta kérdés létezik alapvetően. Nyitott, és zárt. A zártak (van? szokott? ki? mikor? hol melyik? ezt csinálod? stb.)azok amelyekre, egy szavas választ lehet adni, igen-nem, fekete-fehér. Azt gondolnád erre is biztosan nyitottnak megfelelően fognak válaszolni,

ez ugyan igaz, de a nyitott kérdések jobban előmozdítják a beszélgetést (miért? hogyan? miképpen? na, mesélj nekem...) Aki kérdez, az irányítja a beszélgetést.

A túl nyitott, és elsőre nehéz kérdésekkel vigyázni kell szintén.

Most írhatnék még erről egy csomót, meg hogyan kezdeményezz beszélgetést, és hogyan folytasd, hogy ne fulladjon be, ha ügyi vagy, simán meg tudod nyitni a leányzót. Főleg, ha azt írod, nem fülharapós :)

2012. máj. 20. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!