Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez? (bővebben lent)
van egy csaj aki 1 éve jött hozzánk rengeteget beszélek vele egy nap a suliban,a legtöbbet vele jóformán
de!
barátként tekintek rá,viszont ő ezt egyre nehezebben érti meg:S
normális ez?:D attól h nem jön be és nem fiú még szólhatok hozzá,szerintem ez így normális.......
18/F
ja nem vagyok homokos^^
Szerintem te bejössz neki.
Ha bunkó lennék, megkérdezném, hogy miért nem húzod meg szegényt. xD
De amúgy mi nem tetszik benne?
Normális, hogy heteroszexuális fiú létedre csak szimplán baráti kapcsolatot akarsz egy lánnyal. Nincs ebben semmi fura. Bár Tednek és Barneynak is nehezére esett betartani ezeket a korlátokat.
Viccet félretéve, ha tényleg nem akarsz tőle semmit, és nem akarod megbántani, akkor burkoltan próbáld a tudomására juttatni. Példának okáért beszélgetés alkalmával vezesd a témát a nő/férfi ideálotokra, és ott mellékesen mondd el, hogy nem jönnek be azok a csajok akik...
és itt felsorolod pár tulajdonságát, keverve olyanokkal is, amik rá nem jellemzők, hogy ne legyen annyira nyilvánvaló a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!