Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férj halála után mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férj halála után mennyi idővel tartjátok normálisnak, ha a feleség új párra talál?

Figyelt kérdés

A nagybátyám 4 éve meghalt. A felesége (most 50 éves) nagyon megszenvedte azt az időszakot, 1 évet legalább nagyon roncson volt, de lehet többet is, csak már nem mutatta.

Most lett neki egy új párja. Anyukám (az ő öccse volt a nagybátyám) viszont olyan megjegyzéseket tesz nekem, hogy úgy látszik, már túl is jutott a nagybátyámon, meg hogy ő biztosan nem tudna már mással lenni, csak az apámmal, akkor is, ha elveszítené.

Szerintem nem igazságos ilyeneket gondolni addig, amíg nem vagy a másik helyzetében. Ha elveszíted a férjedet, idővel igenis tovább kell élned és nem kizárni a boldogságot.

tegnapelőtt 09:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak semmi köze hozzá. 4 év az nagyon sok idő. Mindenkinek joga van boldognak lenni.
tegnapelőtt 09:31
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
Van, aki úgy gondolkozik, hogy igenis tovább kell élned, és nem kizárni a boldogságot, van aki viszont az adott személyhez ragaszkodik, és ha már csak az emléke van, akkor inkább nem akar boldog lenni se már. Nem tudom anyukád milyen kontextusban és hangvétellel mondja ezeket, de csak elmondta, hogy ő hogy lenne hasonló helyzetben, nem kell túlgondolni.
tegnapelőtt 10:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád lehet picit rajta vezeti le a gyászát, de egyértelműen mindenkinek joga van egy ilyen feldolgozhatatlan eset után boldognak lenni, ahogy az első is írja. Amíg csak neked tesz erre megjegyzést, addig ez normális, mégha nem is jogos, de normális. #2 Igen csak ezzel az a gond, hogy szerencsére nincs ilyen helyzetben és teljesen más valamit úgy mondani, hogy te ezt meg azt csinálnád, ha épp nem vagy benne, nem mentél keresztül azon a borzasztó dolgokon. Így egy kósza gondolatként meg felesleges ilyet mondani HA ez meg az lenne. Mert szerintem nem releváns
tegnapelőtt 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez pont olyan dolog, ami abszolút egyéni. Van, aki egy év után vágyik társra-főleg ha az elhunyttal már eleve problémás kapcsolatban éltek-, van, aki 6-8 évig nem tud váltani. Olyan férfit is ismerek, aki több gyerekes özvegy és már tízen-éve nem keres kapcsolatot. Az már szerintem nem a normális kategória.
tegnapelőtt 11:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyad fogja be, senki sem kerdezte.

50 eves az ozvegy, anyad szerint egyedul kene maradnia amig meg nem hal? Akar 80-90 eves koraig?? Jo vicc. 4 evig gyaszolt, pont eleg az, neki ennyi ido kellett. Masoknak eleg egy ev, van akinek 10 is keves.

tegnapelőtt 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit több, mint egy év után jöttem össze a jelenlegi barátommal. Nem kerestem társat, egyszerűen így alakult. Vannak, akik többször is megözvegyülnek (hű, de hülye szó ez), és vannak, akik végleg egyedül maradnak. Egy velem egykorú ismerősöm a harmincas évei elején vesztette el a férjét. Nem ment férjhez újból, amennyire én tudom, barátja sem volt. A gyerekei felnőttek, egyedül él. Dolgozik, barátnőivel utazgat, bejárta a világot. Ilyen is van, de szerintem sem ez a normális.
tegnapelőtt 11:48
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

#6 mind a kettő szituáció teljesen normális. A lényeg pont az, hogy nem látunk bele mások életébe, mi motiválta őket a döntéseink mögött, így ítélkeznünk sem szabad.

A kérdező ismerőse is jól döntött, nagy dolog, hogy képes volt tovább lépni.

tegnapelőtt 12:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyéni, anyám soha nem keresett mást magának, de a szomszédasszony egy év múlva már máshoz költözött.
tegnapelőtt 12:40
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
3 év minimum kell szerintem úgyhogy a 4 év az jó.
tegnapelőtt 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!