Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rá kényszerítheti a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá kényszerítheti a feleség vegye fel a nyakláncot amin az ő neve van?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősőm családi probléma van otthon. A srác nem hordta a nyakláncot ami tőle van most miután kiderült van valakije elvileg fel kellet vegye. Ha a srác nem szereti már akkor minek tette vissza? És a jogos ha a barátnője kiakad ezért? A csak még titokos.
tegnapelőtt 17:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ebből esküszöm semmit se értettem pedig többször átolvastam. Egyébként te a csaj vagy, vagy ismerős és semmi közöd hozzájuk? A csávót miért nem kérdezed meg? Mi honnan szívjuk ki, hogy mit miért csinál?
tegnapelőtt 17:51
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem lehet kényszeríteni.
tegnapelőtt 17:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a titkos barátnő, aki kiakadt a nyaklánc miatt?
tegnapelőtt 17:52
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a csaja és most piszkálja a caőröd😂😂😂
tegnapelőtt 17:53
 5/19 anonim ***** válasza:

Ha én olyannal lennék akinek felesége van, engem még a jegygyűrű se zavarna, vagy még izgibb is lenne csak.

Es pont nem azt gondolnám ebbol hogy szereti hanem hogy mégcsak annyival se tiszteli meg hogy egyaltalán levegye, ha mást ujjaz vagy bármi

tegnapelőtt 17:54
 6/19 A kérdező kommentje:
Nekem a csaj barátnőm. Meg kérdezte mért vette vissza azt mondta neki csak a gyerek miatt. De milyen már az megromlott otthon a házasság de azért vissza veszi mert egy papucs lett és úgy megy a barátnőjéhez. Az egyiket a nyakába hordja a másik meg fekszik mellette.
tegnapelőtt 17:54
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

Ezmiez? 😵‍💫🤣 A férjemnek van valakije és nem kidobom hanem rákényszerítem hogy vegye fel a nyakláncot az Aranka örökké gravírozással? Ez most komoly? Hát ilyen erővel billogot is lehetne a bőrébe égetni aztán menjen azzal a dolgára a nőjéhez :D

Amúgy viccen kívül, a láncot, karkötőt, gyűrűt le lehet venni otthonról való távozás után. Tényleg nem értem a kérdést.

tegnapelőtt 17:57
 8/19 A kérdező kommentje:

Kedves 5 válaszoló

Hát őszintén engem is zavarna. Főleg, hogy szerelmes is belé a csaj de nagyon

tegnapelőtt 17:58
 9/19 A kérdező kommentje:

Kedves 7 válaszolo

De ő úgy ment a csajhoz. Ha én tényleg nem szerettem a feleségem rám biztos nem kényszeríti rám akármekora háború is lenne még a gyerek miatt se.

tegnapelőtt 18:00
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
De fogd már fel, hogy nem kényszerítette, hanem maga a csávó döntött így, hogy viseli azt a nyakláncot. Ezer százalék, hogy csak neked akarja bemesélni, hogy kényszerítette a felesége, hogy hordja, mert kell valami kamu szöveg, hogy bevedd. Sikerült is neki mert bevetted. Olyan ostoba vagy, hogy nem látod a fától az erdőt. Ilyen gyenge kamu szöveggel te jó isten. 🙄 Nem véletlenül vagy csak a sokadik a sorban. Nem az eszedért fognak ellopni. Hiába hisztizel, hogy vegye le, max előtted fogja levenni, de nyilván mikor nem veled van, akkor hordja, mert fontos neki. És mivel hogy fontos neki, hogy kapta, ráadásul nem is akárkitől, hanem maga a feleségétől és ez is egyértelműen azt bizonyítja, hogy nem is olyan szar a házassága ahogy titulálja és előadja neked. Egyértelműen hazudik otthon és neked is.
tegnapelőtt 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!