Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a párom exére, ok nélkül. Miért van ez? Hogy verjem ki a fejemből?
"furcsa érzés tudnom a múltjáról és arról hogy milyen szuper csajjal volt előtte"
Most te vagy a szuper neki. Maradj is az.
"Féltékeny vagyok a párom exére, ok nélkül. Miért van ez? "
Válasz:
"Szerintem szebb mint én és hát mindig felmerül a kérdés bennem, vajon én is vagyok az ő életében akkora szerelem, mint az a csaj?"
Tele vagy önértékelési gondokkal és az exére vetíted ki. Ennyi röviden.
Egyébként a ti szerelmeteket nem lehet összehasonlítani az övékkel mivel te teljesen más ember vagy és másképp szeret pont emiatt.
Képzeld el, hogy van két gyermeked és mindkettőt szereted teljes mértékben csak másképp mivel különböző személyekről van szó.
Attól az egyiket nem szereted jobban és a másikat kevésbé és nem értéktelenebb egyikhez fűződő szereteted sem!
Valamint attól, hogy szerinted szebb az exe attól még a párod szerint te lehetsz sokkal szebb, de mégha nincs is úgy akkor is vége lett köztük többször mivel nem működött a kapcsolatuk.
Ugyebár a külső megfog, de a belső megtart. Vagyis ha nem fejezed be az értelmetlen irigységet - nem vagy rá féltékeny, irigy vagy - akkor hiába vesz feleségül, hiába csinál neked még 5 gyereket is szét fogtok válni!
Önbizalmi gondjaid orvosold, menj el pszichológushoz ha van rá pénzed, úgy érzed, hogy egyedül nem tudod növelni. Persze hiába mész hozzá ha te nem vagy eléggé erős, akaratos, ergó nem akarsz magadon változtatni pozitív irányba.
Tehát ha úgy érzed, hogy képtelen vagy előbbre jutni akkor még most hagyd el és ne húzd az idejét melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!