Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ok nélkül vagyok féltékeny?
Páromnak van egy csoporttársa az egyetemen, akivel iskolán kívül is szokott találkozni kb hetente egyszer-kétszer. A lány állandóan írogat neki meg valamilyen ürüggyel felhívja, akár naponta többször is, mivel a párom állítása szerint rajta kívül nincs igazán barátja, nincs kivel beszelgetnie. Most per pillanat szingli, de barátom elmondása alapján már alakul a lánynak egy új kapcsolat. Nem vagyok féltékeny típus, de ez a lány borzasztóan zavar. Párom mindig azt mondja, hogy nem kell emiatt aggódnom, mert ő csak engem szeret, a csajszi csak haverként kell neki. Én alapból nem hiszek a női-férfi barátságban, így nem èrzem jól magam, hogy ennyire szoros a kapcsolatuk.
Ok nélkül érzek így? Mi lenne erre a legjobb megoldás, hogy ők is haverkodjanak és én se érezzem rosszul magam?
A telefonbeszelgeteseket leallitanam es folyamatosan se irkaljon neki a csaj. Illetve o irhat, csak a parodtol taplosag neki irogatni ahelyett, hogy veled foglalkozna.
Eleg szanalmas a csaj, hogy keptelen baratokat talalni egy foglalt sracon kivul. Egyebkent hazugsag, hogy alakulna neki valami, mert akkor nem a te csavodon logna, hanem azon az illeton akivel alakul valami.
Állítólag szokta neki mesélni, hogy mi a helyzet az új sráccal.
Ott kezdett el zavarni a helyzet, mikor mèg hónapokkal ezelőtt mesélte páromnak, hogy milyen rossz a kapcsolata az akkori párjával. Furcsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!