Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy nálam 10 évvel idősebb fiúba. Elmondtam neki, de azóta is úgy viselkedik mintha a "húga" lennék. De én nem tudom kiverni a fejemből. Szerintetek mit csináljak? Hogy közeledjek még jobban hozzá?
Szerelmes lett, nem d.ugni akar... Az érzéseknek meg nem igazán lehet parancsolni. Még ha ez csak fellángolás is a részéről, akkor sem illik rá a ribanc jelző...sőőt, semmilyen jelző. Én is szerelmes voltam a barátnőmnak a bátyjába, 5 évvel volt idősebb nálam. Aztán persze nem volt semmi, és én is kihevertem a dolgot.
Mindenesetre, hogy okot szolgáltassak arra, hogy engem is ribancozhass, ha nem lennék kapcsolatban és neki se lenne barátnője, és összefutnánk, akkor tuti kipróbálnám egy körre. ;)
Nézd, te még kislány vagy, ő meg egy felnőtt férfi.
Kizárt, hogy összejöjjön veled. Ugye ezt azért te sem gondolod komolyan? Egy felnőtt férfinak egy érett nőre van szüksége, nem kislány babusgatásra.
Ki tudja, ez a korkülönbség még mindig nagy, de talán nem életveszélyes. Főleg ha vártok még egy-két évet (a 18<->28 már egy kissé jobban hangzik). De ha a fiú tényleg nem érdeklődik irántad (ennek jele lehet a "kishúg"-ozás), nem biztos hogy működni fog a dolog. Ha viszont vonzódik hozzád, biztos nem a húgaként kezel :)
Azért persze légy óvatos ebben a helyzetben és türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!