Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a Star Warsból bejön nektek valaki?
Figyelt kérdés
És amúgy szeretitek a Star Warst?2009. jún. 16. 22:58
22/28 anonim válasza:
Boba Fett meg Watto, esetleg a Tusken rablók.:)
am 15vok, és nagyon szeretem a starwarsot.
semmi gáz nincs benne.
twilithho felsem ér.(csak igen régi sajnos:()
eléggé fanatikus vagyok,imádom.Clone Wars jó, csak Ahsokat nem birom, meg Padme beszólásait...:/
de star wars minden mennyiségbenn.<3333
24/28 anonim válasza:
Lányok és Savage Opress?Darth Maul?Count Dooku?Grievous?Cad Bane?Jango/Boba Fett?
25/28 anonim válasza:
Hát nemtom, a könyvekből Corran Horn elég szimpi volt. És Luke is, hogy szegény nem maradjon ki.
26/28 anonim válasza:
Ja, és igen imádom a star warst. Eddig mindet olvastam, és csak a 4.-et láttam, de a folytatások a kedvenceim.
27/28 anonim válasza:
Yodaa! És Darth Vader sisakját szívesen hordanám egy napra! :)
Meg Chewbacca és R2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!