Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok a Star Warsból bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a Star Warsból bejön nektek valaki?

Figyelt kérdés
És amúgy szeretitek a Star Warst?
2009. jún. 16. 22:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%
Jabba vagy Grievous tábornok xdxdxd
2009. jún. 16. 23:16
 12/28 anonim ***** válasza:
58%

ÚÚÚ én tök imádom!! Kb. bekönnyezem mikor meghallom a lézerkardok "csattogását". :D

JarJar jön be, cukik a fülei. :P Ja meg a 3. részben Obi van Kenobi "járműve", az a nagy zöld tollas gyík :D

2009. jún. 17. 00:46
 13/28 anonim ***** válasza:
én csak az újabb változatot láttam, és annak a második részében, amikor megjelent nagyon tetszett Hayden Christensen :D voltam vagy 12 éves és akkor a film is tetszett, ma már nem kötne le egyáltalán
2009. jún. 17. 11:03
 14/28 anonim ***** válasza:

amikor kicsi voltam anakin (L)

mostmár nem:D

amúgy szeretem a star warsot,de nem jön be belőle senki.

nekem a gyengéim a jóképű sunyi gonoszok :))

2009. jún. 17. 13:39
 15/28 A kérdező kommentje:
Luke Skywalkert miért nem mondta még senki? :P
2009. jún. 17. 13:44
 16/28 anonim ***** válasza:
Fú, nekem kisoromban tetszett Luke xD Most néztem meg az előbb, hát elég hányinger-keltő szegényke xD Elég fura ízlésem volt :D
2009. jún. 17. 16:51
 17/28 anonim ***** válasza:

Han Solo (L), Obi-Wan (az új részekben), Qui-Gon meg A klónok háborújából az egyik klón: Rex (bár ez egy kicsit beteg, hiszen ő mégiscsak animációs figura).

Luke-ért sose voltam oda. Olyan kis béna feje van szegénykémnek. Persze azért jófej. :) Megmenti a galaxist meg minden és még Dart Wader is jó lesz újra a kedvéért.

2009. jún. 17. 22:30
 18/28 anonim ***** válasza:
Hű én nagyon szeretem és Luke annyira nekem se nade Hayden Christensen a 3. részben... :D:D Ott nagyon jól néz ki! :D
2009. okt. 20. 09:00
 19/28 anonim válasza:

Én 15 éves középsulis lány vagyok, és imádom^^ a Star Wars-t!!(L)

De csak a régi, eredeti részeket: 4, 5, 6!

A fiú osztálytársaim azt mondták fasza csaj vagyok, mert Star Wars-t nézek...és sztem sincs semmi furi abban, ha egy lány szeret ilyet nézni!! 100x jobb, imnt a puncsos amerikai tinivígjátékok XD

2009. dec. 23. 21:31
 20/28 anonim válasza:

Én nagyon imádom a Star Warst! Egyszerűen a mániám! Amúgy Anakin Skywalker, Luke Skywalker, Han Solo... :)

Darth Vader meg olyan jóóóó :)

2010. jún. 22. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!