Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a Star Warsból bejön nektek valaki?
ÚÚÚ én tök imádom!! Kb. bekönnyezem mikor meghallom a lézerkardok "csattogását". :D
JarJar jön be, cukik a fülei. :P Ja meg a 3. részben Obi van Kenobi "járműve", az a nagy zöld tollas gyík :D
amikor kicsi voltam anakin (L)
mostmár nem:D
amúgy szeretem a star warsot,de nem jön be belőle senki.
nekem a gyengéim a jóképű sunyi gonoszok :))
Han Solo (L), Obi-Wan (az új részekben), Qui-Gon meg A klónok háborújából az egyik klón: Rex (bár ez egy kicsit beteg, hiszen ő mégiscsak animációs figura).
Luke-ért sose voltam oda. Olyan kis béna feje van szegénykémnek. Persze azért jófej. :) Megmenti a galaxist meg minden és még Dart Wader is jó lesz újra a kedvéért.
Én 15 éves középsulis lány vagyok, és imádom^^ a Star Wars-t!!(L)
De csak a régi, eredeti részeket: 4, 5, 6!
A fiú osztálytársaim azt mondták fasza csaj vagyok, mert Star Wars-t nézek...és sztem sincs semmi furi abban, ha egy lány szeret ilyet nézni!! 100x jobb, imnt a puncsos amerikai tinivígjátékok XD
Én nagyon imádom a Star Warst! Egyszerűen a mániám! Amúgy Anakin Skywalker, Luke Skywalker, Han Solo... :)
Darth Vader meg olyan jóóóó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!