Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak en vagyok ugy hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak en vagyok ugy hogy nem szeretnek meghazasodni, mivel azt szeretnem hogy aki velem van engem imadjon, szeressen, es nem egy pappir/rang kenyszerito ereje miatt?

Figyelt kérdés

Ide irtam a kerdest mert itt vagyatok a legtobben.

Es annyi szart lattam es hallottam mar a valo felek hulye pereskedeseirol, hazassagkotesi szerzodeseirol, hogy hanyingerem van tole.

Egy hazban elnenk amit mindketto nevere iratnank.

2012. ápr. 5. 08:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
szoval ha en vagyok a gyermek apja de nem vagyok az anyjuk ferje akkor kevesebb jogom lehet a gyermekeim felett? ez fura...
2012. ápr. 5. 11:31
 12/15 anonim ***** válasza:
volt olyan ahol az exférj rákos lett, és a volt feleség ápolta nem az uj barátnő... a férj végükl ujra elvette a hölgyet, hogy mikor meghal megkapja az özvegységgel járó dolgokat
2012. ápr. 5. 11:44
 13/15 A kérdező kommentje:
fajdalmas tortenet de megis szep valahol... :)
2012. ápr. 5. 11:48
 14/15 anonim ***** válasza:

én is így vagyok vele, bár még elég messze attól a bizonyos papírtól xD

F18

2012. ápr. 5. 12:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Így is fel lehet fogni. Meg úgy is, hogy bízik annyira az érzelmeiben, hogy meg merjen esküdni, hogy veled marad.
2012. ápr. 5. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!