Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en vagyok ugy hogy nem szeretnek meghazasodni, mivel azt szeretnem hogy aki velem van engem imadjon, szeressen, es nem egy pappir/rang kenyszerito ereje miatt?
Ide irtam a kerdest mert itt vagyatok a legtobben.
Es annyi szart lattam es hallottam mar a valo felek hulye pereskedeseirol, hazassagkotesi szerzodeseirol, hogy hanyingerem van tole.
Egy hazban elnenk amit mindketto nevere iratnank.
Pacsi, tesó!
Én is így gondolkodom, minek házasság, amúgy sem tart sokáig, vagy én vagy ő megcsaljuk egymást. -.-"
tudod az emberek általában nem azért házasodnak hogy később elváljanak..
Attól hogy veled lesz a párod nem biztos hogy még szeretni fog, és nem csal meg.
Ha még külön éltek is, így nincs közös vagyon előfordul hogy megcsalja az egyik a másikat, nem a papír a mérvadó
együtt maradni meg lehet a megszokásból, kényelemből, közös vagyon miatt is.
a házasságnak nincs kényszerítő ereje. Nem olyan mint régen hogy csak a halál oldhatja fel, ott van a válás ami a két emberen múlik csak hogy mennyire lesz nyugodt és csendes
11 éve vagyok együtt a férjemmel. Idén lesz a 9. házassági évfordulónk. Magamért szeret, magamért vett feleségül. Én is azért mentem hozzá feleségül, mert becsülöm, tisztelem, szeretem és csak vele képzelem el a jövőmet. Nem a papír "kényszerítő ereje" miatt vagyunk még mindig együtt. Azért, mert nekünk egymással lenni jó, mert együtt akarjuk felnevelni a gyermekeinket (már 2 gyermekünk van). Nem kötöttünk házassági szerződést, mindig mindent meg tudunk egymással beszélni. Nekem fontos, hogy a hagyományos értékrendet közvetítsem a gyermekeim felé, ahol a szülők házasságban élnek egymással. Amúgy lehet, hogy rosszul gondolom, de az ember könnyebben továbblép egy olyan kapcsolatból, ahol nincs a "papír kényszerítő" ereje, míg a házasságban talán jobban és többet tesz azért, hogy a másik továbbra is úgy szeresse, mint azon a napon, amikor összekötötték az életüket. Nekem sokat jelent, hogy a férjemnek nevezhetem azt az embert, akit életem párjának választottam, s tudom, hogy neki is sokat jelent, hogy a feleségének nevezhet.
A te életedet te irányítod. Ha te egy felesleges dologként éled meg a házasságot, akkor maradjatok élettársi kapcsolatban. Én tudom, hogy nekem csodálatos emlék marad örökre az esküvőnk, a lakodalmunk, és minden olyan emlék, amit már férjként és feleségként éltünk meg. (32N)
mindkettonek van elonye es hatranya. tegyuk most felre azt hogy azert vett el mert tisztel, szeret stb.
elettarsi kapcsolatban ha van gyereketek. barmennyire is imadod, ha az elettarsad (az anya) ugy dont hogy csak peldaul nem viheted kulfodre akkor nem vieheted. siman elkoltozik neked szinte semmi jogod nem lesz a gyerekkel kapcsolatban. o rendelkezik felette. es meg van egy rakas cucc...
nem olyan egyszeru az egesz, nezz utana... :)
35F
Pont ugyan ezen okokból nem akarok én sem megházasodni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!