Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim, csak Én vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, csak Én vagyok úgy vele, hogy szűz csaj inkább nem kell?

Figyelt kérdés
Sok idő belerázódni, aztán eljátszani a procedúrát, hogy undorodik a dologtól, aztán a bnői elkezdték csinálni, s lám Neki is megjött a kedve hozzá...
2012. ápr. 4. 15:55
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Sajnos elég nehéz hozzád hasonló hölgyekkel találkozni..
2012. ápr. 4. 17:46
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
Járj nyitott szemmel és ne utasíts el senkit csak azért mert szűz. Lehet h ő lesz életed párja :D
2012. ápr. 4. 18:10
 43/49 A kérdező kommentje:
S a hozzád hasonló hölgyeknek van(nak) valamiféle ismérve(i), konkrétan felismerheti jegye(i)?:)
2012. ápr. 4. 18:40
 44/49 A kérdező kommentje:
felismerhető*
2012. ápr. 4. 18:44
 45/49 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Sztem külsőre átlagos vagyok. Beszélgetés és ismerkedés közben lehet azt megállapítani h mien valaki igazán
2012. ápr. 4. 19:12
 46/49 Hanariko ***** válasza:
100%
na látom a végére egész lenyugodtak a kedélyek, azt hittem itt fogsz vagdalkozni mint egy csökönyös, idióta, nőgyűlölő. (Bár az elején annak is neveztek) Azért mert volt egy rossz kapcsolatod és te neki minden megadtál, addósságba verted magad, az nem a világ többi nőjének a hibája, sőt a volt párod és közüled inkább a te hibád. Miért voltál olyan ostoba, hogy ennyit adtál, ha ő nem viszonozta? (ahogy te is írtad, nem csak a szexben) Ezek után tényleg legyél nyitott és ne utálj minden nőt. Hidd el, attól h szűz... attól még lehet jó. (akár elsőre, akár csak később)
2012. ápr. 4. 20:41
 47/49 anonim ***** válasza:

Én azért kipróbálnám. Ha a csaj beállítottsága nem egy katasztrófa, és izgalmas vele a játszadozás akkor simán betanítanám!

28F

2012. ápr. 4. 21:15
 48/49 anonim ***** válasza:
Ismerős a sztorid. És általánosságban elmondható, hogy egy szűz lány a legtöbb esetben isten csapása. De azt a 8,5 évet azt te b@sztad el. Ott kellett volna hamarabb hagynod mint ahogyan én is tettem. Utána csakis jobb csajaim voltak. A szüzeket, mint amilyen az első volt, kerültem nagy ívben. Most is bármilyen csajt megkaphatnék, de egy szűz lányra várok. Sohasem gondoltam volna.
2012. ápr. 6. 03:37
 49/49 anonim ***** válasza:
Azért itt sincs baj az önbizalommal, kedves Utolsó...
2012. ápr. 6. 08:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!