Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, csak Én vagyok úgy vele, hogy szűz csaj inkább nem kell?
Mert elvárta??? Fegyvert tartott a fejedhez és mondta h nyalj v kinyírlak??? V csak megtetted magadtól? Nem mind1.
Igen elmondom, bár nem szivesen beszélek róla, de már túl vagyok rajta. 3 évig voltam a sráccal. Első fél év még jó volt, szép volt. Aztán egyre kevesebbet foglalkozott velem. Csomószor megcsinálta h leszoptam aztán aludt. Sokáíg nem volt szex és ha szóltam: jaj fáradt vagyok. Aztán elkezdett piálni és bizony volt h megütött ha nem tetszett neki valami. Aztán mikor találkoztam féletlen egy exemmel és beszélgettünk, ő ezt megtudta (persze ezért is megvolt a pofon) és utána mindent számon kért rajtam. Szinte sehova nem mehettem. Akkor lett vége mikor egyszer úgy megütött h leestem a lépcsőn és eltört a kezem. Ekkor már a szüleim léptek közbe és többet nem engedték a közelembe. Addig is csak azért maradtam melette mert fenyegetett h öngyilkos lesz és nem az lett volna az első kisérlete. De ez után már nem érdekelt.
78%-os:
Sajnálom a veled történteket, azóta sikerült rendbe jönni ? Van-e már olyan párod, aki megérdemel téged ?
Egyébként nem tartott fegyvert a fejemhez, de erősen várta, hogy mégis mikor. Utalásokat is tett rá, vagy csak egyszerűen odahúzta a fejemet..
Akkor kelett volna azt mondanod h nem, csak ha te is. Nem utólag mondani neki.
Am igen. Azóta már van más akivel nagyon jól megvagyunk és már a kezemet is megkérte. De ha én is így néztem volna a dolgokat mint te akkor nem lennék most vele, mert útálnék minden férfit vagy félnék tőlük. De én tudtam h ő volt ilyen, nem az összes többi.
Am én szüzen sem voltam az aki mindenre alapból nemet mondott. Válalkozó szellem voltam. Ezért ne vonj le messzemenő következtetéseket egy lányrol csak azért mert szűz
Mégis mivel lett volna másabb, ha azt mondom, hogy csak akkor, ha Ő is..??
Változtatott-e volna valamin is ?
Ezt jó hallani, örülök, hogy megtaláltad az igazit.:)
Klassz nő lehetsz, nem tudom hogy viselkedhetett valaki így veled.
Ha egyszer találnék egy hozzád hasonló hölgyet, biztosan megbecsülném.
Talán változtatott volna. Talán ha látja hh nem csinálod akkor ráveszi magát és megpróbál túl lenni a gátlásain.
Köszönöm szépen. Tudod vannak emberek akik nem tudják megbecsülni azt amilyük van. Hát elég szörnyű volt, de a mostani párom mindenért kárpótol. Úgy bánik velem mint a hímestojással (ha már húsvét XD)
Egyet kérdeznék: Akkor is megbecsülnél egy ilyen lányt mint én, ha szűz volna?? Mert ha igen akkor nem értem a gondolkodásod. Minden ember más. Függetlenül attól h szűz vagy sem.
Remélem sikerül megtalálnod a párod akivel boldog lehetsz
Én nő vagyok, de tetszik a hozzáállásod.
Te legalább sose fogsz előállni a kulcsos hasonlattal, mint a pasik többsége, akik kúrnak jobbra-balra, mert nekik ez jár, de barátnőnek csak szűz lányt akarnak, akiben még nem járt senki, tiszta a terep...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!