Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, csak Én vagyok úgy vele, hogy szűz csaj inkább nem kell?
voltam én is érzelmes, de sikerült kiölnie a női társadalomnak..
volt egy barátnőm, akit mindennél jobban szerettem. 9évig voltam vele együtt, egyszer szakítottunk 2.évben, 1hétig sírtam utána, aztán újra összejöttünk.
szexuális téren sosem volt meg az összhang, mert ő mindig csak romantikázni akart, ami számomra unalmassá vált egy idő után. így nem volt kedvem a dologhoz, de hogy ne vegye észre, az elején nem mutattam ki, de aztán már nem bírtam és elmondtam neki a problémát.
elmondtam neki a másik problémát is(kb. 30. alkalommal), hogy én IS igényelném az orális szexet, és klassz lenne, ha a 8,5év alatt csak egyszer viszonozná/viszonozta volna..
ÉN hülye pedig mindig mindent eltűrtem neki, és nem csak a szex terén nyújtottam 110%-ot, hanem az élet területén is.
volt olyan, hogy egy héten 3x tudtam enni, mert adósságba vertem magam, hogy tudjam teljesíteni a kívánságait..
ezt kaptam cserébe. ordibált velem, hogy mit képzelek magamról, ilyen gusztustalan dolgot ne is várjak el senkitől, mert senki nem fogja megcsinálni..
a végét már nem mondom el, mert felesleges..
szóval én nem ilyen voltam..
Te elég nagy paraszt vagy, már ne is haragudj. Ráadásul nőgyűlölő.
Én is szűz vagyok, ráadásul lány is, szóval gondolom így ismeretlenül is megvetsz. :P Szerencsére ez engem egyáltalán nem érdekel.
De, ha nem veszel vissza a stílusodból, ne is csodálkozz, ha tényleg egy normális lány sem fog veled szóba állni.
Oh szegényke. Volt 1 szar kapcsolata. Ha tudnád h velem hogy elbánt az exem... rögtön nem síránkoznál. És én valahogy mégis hiszek még a férfiakban
Ráadásul azt a kapcsolatot is te basztad el. Miért?
1. Ha szeretek valakit akkor nem akarok semmit ráeröltetni
2. Ha szeretem akkor meg tudom beszélni h máshogy is csináljuk anélkül h eröltetném a dolgokat
Ha mindenki átmenne ilyen bunkó parasztba 1 rossz kapcsolat után akkor senki nem járna senkivel
ÖÖÖ amúgy egy kérdés. Ugyebár mindenki SZŰZ egyszer, ha ezekkel a szűz csajokkal senki nem fekszik le, azon az alapon h szűz akkor nem is lesznek gyakorlott lányok.
Másodszor, kíváncsi lennék mi lett volna ( gondolom már nem vagy szűz ) ha ott hagyott volna a csajod mert, hogy szűz vagy és hamar elfogsz sülni, jajj nem vagy gyakorlott, nekem nem kell ez a betanítási procedúra.
Oh te aztan felszitottad a kedelyeket. :)):)::)
Amugy ha mar 20 ember mondja hogy egy bunko paraszt vagy, akkor a nagy szamok torvenye szerint az is lehetsz.
Jah bocs mar 21 (EN)
:D
nem sok kedvem olvasni a beszólogatásokat..
visszatérve:
ha valaki szeret valakit, akkor mindenre hajlandó érte, nem ? mondjuk főleg azok után, hogy:
1. én minden egyes alkalommal csináltam neki
2. mindig mindent megtettem, erőmön felül..
vagy a kölcsönös orális szex az hülyeség a 21.században, elég az egyik félnek ?
Nem. Ha szereted a másikat akkor mindent megteszel ami a kereteidbe belefér. Neki az erkölcsi kereteibe nem fért bele h szopjon. Ennyi. Ha te ezt nem tudtad elfogadni akkor az a te bajod. Nem szeretted igazán. Az meg h te mindent megtettél. Nem hiszem h ő nem. Azon kívül h a szexben kicsit gátlásosabb volt. Egy jó kapcsolat alapja az alkalmazkodás. Ő undorodott a szopástól, de te sztem simán kibirod anélkül is. Míg szűz voltál sem haltál bele h nem szopott le senki. Akkor nem most fogsz.
De mondom mit nyavajogsz?? Nekem sokkal rosszab is volt mégsem lettem tahó bunkó.
Nyilván nem, de ennyi erővel Ő miért várta el Tőlem, hogy minden alkalomkor kényeztessem ?
egyébként elmondod, hogy mi történt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!