Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim, csak Én vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, csak Én vagyok úgy vele, hogy szűz csaj inkább nem kell?

Figyelt kérdés
Sok idő belerázódni, aztán eljátszani a procedúrát, hogy undorodik a dologtól, aztán a bnői elkezdték csinálni, s lám Neki is megjött a kedve hozzá...
2012. ápr. 4. 15:55
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

voltam én is érzelmes, de sikerült kiölnie a női társadalomnak..

volt egy barátnőm, akit mindennél jobban szerettem. 9évig voltam vele együtt, egyszer szakítottunk 2.évben, 1hétig sírtam utána, aztán újra összejöttünk.

szexuális téren sosem volt meg az összhang, mert ő mindig csak romantikázni akart, ami számomra unalmassá vált egy idő után. így nem volt kedvem a dologhoz, de hogy ne vegye észre, az elején nem mutattam ki, de aztán már nem bírtam és elmondtam neki a problémát.

elmondtam neki a másik problémát is(kb. 30. alkalommal), hogy én IS igényelném az orális szexet, és klassz lenne, ha a 8,5év alatt csak egyszer viszonozná/viszonozta volna..

ÉN hülye pedig mindig mindent eltűrtem neki, és nem csak a szex terén nyújtottam 110%-ot, hanem az élet területén is.

volt olyan, hogy egy héten 3x tudtam enni, mert adósságba vertem magam, hogy tudjam teljesíteni a kívánságait..

ezt kaptam cserébe. ordibált velem, hogy mit képzelek magamról, ilyen gusztustalan dolgot ne is várjak el senkitől, mert senki nem fogja megcsinálni..

a végét már nem mondom el, mert felesleges..

szóval én nem ilyen voltam..

2012. ápr. 4. 16:33
 22/49 anonim ***** válasza:
95%

Te elég nagy paraszt vagy, már ne is haragudj. Ráadásul nőgyűlölő.

Én is szűz vagyok, ráadásul lány is, szóval gondolom így ismeretlenül is megvetsz. :P Szerencsére ez engem egyáltalán nem érdekel.

De, ha nem veszel vissza a stílusodból, ne is csodálkozz, ha tényleg egy normális lány sem fog veled szóba állni.

2012. ápr. 4. 16:35
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Oh szegényke. Volt 1 szar kapcsolata. Ha tudnád h velem hogy elbánt az exem... rögtön nem síránkoznál. És én valahogy mégis hiszek még a férfiakban

Ráadásul azt a kapcsolatot is te basztad el. Miért?

1. Ha szeretek valakit akkor nem akarok semmit ráeröltetni

2. Ha szeretem akkor meg tudom beszélni h máshogy is csináljuk anélkül h eröltetném a dolgokat

Ha mindenki átmenne ilyen bunkó parasztba 1 rossz kapcsolat után akkor senki nem járna senkivel

2012. ápr. 4. 16:41
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Am meg, ha tudni akarod egy szűz csaj sokkal odaadobb, válalkozó szelleműbb tud lenni mint aki már kiélte magát és csupa rossz tapasztalata van
2012. ápr. 4. 16:44
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

ÖÖÖ amúgy egy kérdés. Ugyebár mindenki SZŰZ egyszer, ha ezekkel a szűz csajokkal senki nem fekszik le, azon az alapon h szűz akkor nem is lesznek gyakorlott lányok.

Másodszor, kíváncsi lennék mi lett volna ( gondolom már nem vagy szűz ) ha ott hagyott volna a csajod mert, hogy szűz vagy és hamar elfogsz sülni, jajj nem vagy gyakorlott, nekem nem kell ez a betanítási procedúra.

2012. ápr. 4. 16:45
 26/49 Diavolino44 ***** válasza:
74%

Oh te aztan felszitottad a kedelyeket. :)):)::)

Amugy ha mar 20 ember mondja hogy egy bunko paraszt vagy, akkor a nagy szamok torvenye szerint az is lehetsz.

Jah bocs mar 21 (EN)

:D

2012. ápr. 4. 16:50
 27/49 A kérdező kommentje:

nem sok kedvem olvasni a beszólogatásokat..

visszatérve:

ha valaki szeret valakit, akkor mindenre hajlandó érte, nem ? mondjuk főleg azok után, hogy:

1. én minden egyes alkalommal csináltam neki

2. mindig mindent megtettem, erőmön felül..

vagy a kölcsönös orális szex az hülyeség a 21.században, elég az egyik félnek ?

2012. ápr. 4. 16:52
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha szereted a másikat akkor mindent megteszel ami a kereteidbe belefér. Neki az erkölcsi kereteibe nem fért bele h szopjon. Ennyi. Ha te ezt nem tudtad elfogadni akkor az a te bajod. Nem szeretted igazán. Az meg h te mindent megtettél. Nem hiszem h ő nem. Azon kívül h a szexben kicsit gátlásosabb volt. Egy jó kapcsolat alapja az alkalmazkodás. Ő undorodott a szopástól, de te sztem simán kibirod anélkül is. Míg szűz voltál sem haltál bele h nem szopott le senki. Akkor nem most fogsz.

De mondom mit nyavajogsz?? Nekem sokkal rosszab is volt mégsem lettem tahó bunkó.

2012. ápr. 4. 16:59
 29/49 A kérdező kommentje:

Nyilván nem, de ennyi erővel Ő miért várta el Tőlem, hogy minden alkalomkor kényeztessem ?

egyébként elmondod, hogy mi történt ?

2012. ápr. 4. 17:01
 30/49 A kérdező kommentje:
simán mondhattam volna én is, hogy nem fér bele az erkölcsi keretembe és pont..
2012. ápr. 4. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!