Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, csak Én vagyok úgy vele, hogy szűz csaj inkább nem kell?
Figyelt kérdés
Sok idő belerázódni, aztán eljátszani a procedúrát, hogy undorodik a dologtól, aztán a bnői elkezdték csinálni, s lám Neki is megjött a kedve hozzá...2012. ápr. 4. 15:55
11/49 anonim válasza:
Hát ilyen attitűddel nem csoda, hogy undorodnak tőled a nők.
12/49 anonim válasza:
Én itthon élek. És képzeld, mikor szűz voltam nem azt akartam kipróbálni amire a barátnők azt mondták h húú de jó. Sőt kipróbáltam olyat is amitől én is tartottam kicsit. Na erre mit mondasz. Lehet te csak kis buta 14-5 éves kislányokkal kezdtél. Akkor ne csodálkozz.
13/49 anonim válasza:
szerintem is egy jó hozzáállású szűz lány sokkal kíváncsibb, mint mondjuk egy rossz tapasztalatokat szerzett kiégett p*csa
14/49 anonim válasza:
menj el egy prostihoz
azzal nem kell "eljátszani a procedúrát"
sőt, foglalkozni sem kell vele, azt csinálsz vele, amit akarsz
15/49 Hanariko válasza:
15.-nél a pont. Ugyan ez a véleményem.
16/49 Hanariko válasza:
am a 16. tanácsa is jó, lehet az lenne neked a megoldás.
17/49 A kérdező kommentje:
és vajon hány %-a kíváncsi a szűz lányoknak?
legtöbbjük inkább csak le akarja tudni mindenféle újdonság nélkül..
2012. ápr. 4. 16:15
18/49 anonim válasza:
Mondom. Csak buta 14-5 éves kislányokat láttál még. Akik csak letudni akarják. Egy érett lány nem csak letudja, hanem csupa szerelemmmel adja csak oda magát. Am nem tom te az első alkalommal már lepedőzsonglör voltál v mi??? A legelsőnél nem kisérletezik meg örjöng az ember. De neked talán jobb is ha kúr.vához mész. V valami kiélt ringyóhoz. Hajrá
19/49 anonim válasza:
Tudom már mi zavar téged. Egy szűz lányhoz nem csak f@sz kell hanem érzelmek is. Ami meg neked nincs
20/49 anonim válasza:
Én szűz vagyok, de nem undorodom a szextől. Igaz, hogy a legtöbb barátnőm is szűz még, de ezen a témán belül vannak dolgok amikről teljesen másképpen gondolokodunk, szóval nem győzködjük egymást vagy ilyesmi.
Szerintem annyira nagy ügyet sem kell belőle csinálni, csak odafigyelni, hogy megfelelő emberrel történjen, ne valami vadbarommal és kész.
Neked elég rossz a hozzáállásod, először az a baj, hogy nem akarja, aztán az, hogy ki szeretne próbálni dolgokat. Mit is akarsz akkor??
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!