Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem?!
14éves vagyok,és már közel 8éve(!) belevagyok esve a tesóm legjobb barátjába,aki 17éves. Rengeteg időt töltöttünk együtt,a szüleim már szinte fogadott gyereküknek tekintik őt,együtt nyaraltunk ectect. Sokszor hülyéskedett már velem úgy,ahogy barátok nem szoktak.
Szerintetek lenne esélyem nála?
Nemsokára itt a hétvége és 2napot velük töltünk majd tesómmal.:/:)
Hát...erkölcs kérdése, hogy van-e hozzá gyomrod hogy megtedd a lépést. Számolnod kell az esetleges - és valljuk be, bőven lesznek - következményekkel
Ha nem mondod meg neki mit érzel, talán örökké benned marad és fájni is fog (tapasztalatból mondom: a barátom feleségébe voltam beleesve még mielőtt összeházasodtak). Bár annyira így 1 év után már nem fáj nekem, de attól még kellemetlen mikor látom őket, persze legyenek boldogok, elvégre a legfontosabb az ő boldogsága
Ha megmondod neki akkor a következmények között lehetnek:
-csalódsz a válaszában és nem kívánod látni, ezzel kényelmetlen helyzetbe hozva mind a testvéred, mind őt
-őt meglepi ez, és nem is számított rá, de furán veszi így kerülni kezd, és visszatérünk az első pontba
-a tesód rossz néven veszi ezt, megutál téged és/vagy a barátját
tehát ha megmondod valamennyi kellemetlenséggel valamely fél számára számítani kell...remélem jó a szósorrend
nemhiszem ,hogy a tesóm megutálná őt..10éve ismerik egymást,azóta legjobb haverok...
nem tudom lenne -e esély,hogy ő is ugyanúgy érez-e irántam,mint én ő iránta.
oké. összejöttök.
de úgyis szakítotok, az meg elég kellemetlen ha ennyire beletartozik a családba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!