Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem?
Szakítsd meg a kapcsolatot!!!
Szerintem keress fel egy pszichológust!
Ennek nem lesz jó vége, ha ezt így folytatjátok!
Ne haragudj de ez nem helyes. Nem kellene találkoznod a sráccal. Csak szenvedsz. Ha nem találkozol vele akkor is szenvedsz de ez olyan mint a drog. Amikor beveszi az "adagját" a függő akkor úgy érzi hogy a világ kerekebb és szebb de ahogy elmúlik a hatás sokkal rosszabb lesz...
Úgyanígy van a találkozásokkal. Mikor találkoztok akkor jobb de utána meg sokkal rosszabb.
Ha megteheted szerintem szakísd meg a kapcsolatot a sráccal és keress valaki mást. Támaszkodj a barátaidra, a családodra. Eleinte nagyon rossz de később egyre kevésbé fog fájni míg szinte teljesen el nem múlik.
Ha nagyon magányos vagy és nincs senki akivel beszélgess akkor levelezetünk (ha gondolod).
Kedves kérdezo.
Velem is volt ilyen kb 1 éve és 2 évig szenvedtem(én is olyan dolgokat csináltam mint te. viszont nekem az ongyilkosság is megfordult a fejemben). Úgy ért véget hogy hetekig nem tudtam elérni a szeretett személyt,és (és nagyon kétségbe estem de...) pont abban az idoszakban jott valaki más aki engem szeretett és naponta beszéltunk, eléggé megkedveltem (eloszor csak barátilag) és amikor vele voltam néha 1-2 órára megfeletkeztem arról aki miatt szenvedtem. Aztán egyre kevesebbet gondoltam rá és a végén a másik fiúra koncentráltam mindig. És miután megkeresett az akit annyira szerettem már csak egy enyhe de még eléggé érezheto szikrát éreztem. És mostanra már teljesen elmúlt és csak barátok vagyunk. Szóval szerintem szukséged van valakire aki elvonja a figyelmedet teljesen. Nem kell hogy szeresd csak jól érezd magad vele.
Hmmm, meg ne sértődj kedves kérdező, de szerintem te nem vagy szerelmes. Ez a leírás alapján egyfajta félrecsúszott rajongás, ami inkább rólad szól, mint a pasiról. Mert az odáig rendben van, hogy sírsz, zokogsz (bár fél évig folyamatosan...hát?), meg fáj a szíved, de hogy vagdosod magad, az baromira nincs rendben.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, egy pszichológus sokat segíthetne neked. Valami oka van annak, hogy bántani akarod magad, egy olyan ember, akinek rendben van az önbecsülése, ilyet nem csinál. Valamit kivetítesz arra a pasira, aki hála az égnek, hogy nem tud ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!