Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, tibenneteket mi fog meg egy Misterbe?
Figyelt kérdés
tehát külső vagy belső vagy oldalsó vonás vagy mi?
életkorodat legyél szíves vessed a válasz mellé
2012. ápr. 1. 20:52
1/12 anonim válasza:
gimisek: az hogy cuki legyen
egyetemisták: az hogy szórakoztató legyen, meg nagy kandúr
dolgozó nők: az hogy türelmes legyen és jól keressen
2/12 anonim válasza:
én helyes vagyok meg "cuki" és gimis is és le se szar egyik lány se.
3/12 anonim válasza:
Talan a személyiséged a baj, talán félénk vagy. Amúgy meg az, hogy legyen cuki, és jófej, vicces:D 15L
4/12 anonim válasza:
Külső és/vagy pénz. Aki mást ír, az hazudik, v nem ismeri magát.
5/12 anonim válasza:
A személyiséget nem irta az első ,szóval nem nyertél.(amugy meg nem vagyok félénk)
6/12 anonim válasza:
Nem ismerkedési célból, de pl. ha egy srácnak olyan dumája van, mint neked. (:
Annyira bírom, hogy minden ilyen kérdésnél megjelenik egy csalódott kretén, aki megmondja a nagy igazságot, miszerint minden nő a pénzre hajt...
23L
8/12 anonim válasza:
Köszönjük az építő jellegű választ, kedves utolsó...
9/12 anonim válasza:
Közvetlen vagy közvetett módon minden nő a pénzre hajt
10/12 anonim válasza:
Ezt cáfolnám... Én inkább "kerülöm" a pénzt. Egyszer volt gazdagabb barátom, akárhova mentünk, állandóan ő akart fizetni mindent, meg majd ő megvesz nekem ezt is meg azt is. Nem. Majd én megveszem magamnak, és szeretném fizetni a saját részem is.
(tegnap 23)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!