Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ellene? Eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ellene? Eléggé zavaró. és miért van?

Figyelt kérdés

szóval nekem az a gondom, hogy lány vagyok kamaszkorban, és a köldököm alatt egy csík szőr van, ami elég zavaró, főleg ha a barátommal vagyok.. mármint teszek ellene.. nem is vetkőznék úgy le.. csak érdekelne, hogy másnak is van ilyen problémája?? és mi hatásos módszer ellene?

már gondokodtam rajta, hogy szemöldökcsipesszel kiszedem ×)

2009. jún. 15. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van ott pár szál szőr, olyan szőkés-barnás árnyalatban, de messziről (pl. strandon) nem is látszik. azt hittem a barátom se fogja észrevenni, de észrevette (nagyon hasmániás:) és azt mondta olyan aranyos ott az a pár szál... (mondom! nem fekete dzsungelről van azért szó!). úh úgy döntöttem nem szedem le semmivel, mert megeshet h erősebb és sötétebb nő vissza a helyére
2009. jún. 15. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
gyantáztasd, ha párszor legyantáztatod elvileg idővel meggyengülnek a szőrhagymák és kevesebb, gyengébb nő vissza vagy meg is szűnik teljesen
2009. jún. 15. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt. de az én szőrszálaim sötét színűek és erősek:/ engem is nagyon zavar,ezért epilátorral leszőrtelenítem:)
2009. jún. 15. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak nem is ritkák:D aztán borotváltam:S de nem kellett volna,és most az erősebb feketébb szőröket szemöldökcsipesszel szedem:D és a többi nem látszik:P
2009. jún. 15. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is epilátorral szedem ki :D
2009. jún. 16. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!