Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha diszkóban csajokkal táncolok, akkor mindig feláll, mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 19:47
1/10 anonim válasza:
Verd ki előtte, vagy fogd meg egy csaj kezét, tedd oda, ő majd érti a célzást.
2/10 anonim válasza:
"ő majd érti a célzást."
ha egy szőkét fogsz ki akk visszakérdez h miért hoztál zseblámpát : DddDddDDDdddDD
nálam nem. ha diszkóba megyek akk tuti h iszok is valamennyit. és hát egy kis piával a fejemben én ilyennel nem foglalkozom h áll e vagy nem : D
3/10 anonim válasza:
Ez stresszhatàs miatt is lehet nàlad. pl. egy teniszezõ jàtéka közben egész idõ alatt àllt neki, eléggé zavaró lehetett szàmàra, mert mindig igazgatta. Szerintem majd elmùlik, próbàld elfoglalni magadat màs gondolatokkal.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha bent vagyok a csaj szájában vagy fogdosom mindenhol,akkor mégis mire gondoljak?XD
2011. máj. 2. 19:58
5/10 anonim válasza:
Ne gondolj semmire a farkad tudja mire kell gondolni. Csak te nem mered követni a vágyad.
6/10 anonim válasza:
hát akk mi itt a kérdés mégis? felizgulsz a csajra, és?
7/10 anonim válasza:
Ecstasy. Megoldja ezt a problémát. :DD
9/10 anonim válasza:
A kérdésedben csak az àll, hogy tàncolsz. Akkor mit akarsz, hogy ha simogatod, akkor ùgy maradsz. Ez teljesen normàlis àllapot. Csak nem 12 éves vagy, hogy még nem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!