Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha szemtől szembe állok a lánnyal lefagyok, és mit tehetek ellene?
Szoval az a helyzet, hogy msnen meg hasonlókon elbeszélek én akárkivel, de szemtől szemben valahogy nem igazán jönnek a szavak. Elbrummogok valamit aztán így nyögvenyelősen :S
Mit tehetek ez ellen?
ctrl+alt+delete x2
ezt kell csinálni ha megfagysz.
Kishitű vagy és (sajnos) nem tartod magad elég jónak egy lányhoz.
Több önbizalom és menni fog az. Bárki bármit mond sz*rj bele és hidd magad tökösgyereknek..hiszen mindenkit el szeretnének bizonytalanítani csak amíg az erős tökösgyerek lesz_rja és tovább hajtja a nőket a gyenge bekészül és feladja. Ne tedd.
Hajrá!
Önbizalom, mindig itt lyukadok ki :( De mitől legyen, kiskoromban nem én voltam a világ közepe ha értitek mire gondolok, azóta a gimi se volt nagy durranás, max vége felé. Most fősulin stabilizálódnak a dolgok, de még sose volt annyi sikerélményem lányoknál, hogy legyen mire önbizalmam.
21F
de még sose volt annyi sikerélményem lányoknál, hogy legyen mire önbizalmam.
Szerinted egy "macsó" srác amikor kisgyerek volt és még nem csajozott hanem legózott akkor önbizalom hiányos volt?( pedig még akkor a lányok a kanyarban sem voltak) NEM!
Ne attól legyen önbizalmad, hogy a lányoknak tetszel akkor király vagy ha nem akkor meg gáz..hanem magadat tartsd t_kösnek, vagánynak..a lányok álmának. ennyi!
Ha attól leszel "macsó" hogy a lányoknak tetszel az már régen rossz, mert ha majd megcsal egy lány vagy az egyik durván elküld a pics_ba( igen emberek ilyen minden fiúval előfordult már az élete során még a Macsóalfahímistenekkel is csak nem reklámozzák)vagy van olyan fiú aki annyira macsó, hogy ha megy az utcán és bármelyik nőt leszólítja az a karjaiba omlik..Na nee!
Szóval ha csalódás ér akkor mi lesz? Újra alászállsz a pokloknak és sz_r embernek hiszed majd magad, mert pl Esztike azt mondta?
Ne mások véleményétől függjön a saját magaddal való viszonyod..mert akkor mindig ki leszel szolgáltatva mások véleményének..és olyan nincs hogy mindig mindenkinek megfelelek..mindenki szeret és mindenki odáig van értem. Ezt el kell fogadni ilyen a világ.
És ha azt mondják beképzelt vagy? Ki szerint? Egy senki véleményére nem ad az ember..inkább tiszteld magad és tarsd magad jónak mint kishitű légy és megkeserítsd a saját életed..mert csak egy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!