Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket megriasztana, ha egy több mint tíz évvel idősebb nő szerelmes lenne belétek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 21:44
12/21 anonim válasza:
Imádnám! :) A legtöbb pasinak bejönnek az idősebb nők, persze van akiknek nem, de azok nem tudják mi a jó...
14/21 anonim válasza:
"a nő 38, a pasi 27"
Szerintem ez még nem kirívó. De a számok nem sok mindent mondanak el. Két 38 éves nő és két 27 éves pasi között is lehet óriási különbség.
Nekem pl az egyetemen 20 éves koromban volt egy 30 éves nő csoporttársam. De először nem tudtam, hogy mennyi idős. Kb magam korabelinek saccoltam. Nagyon rá voltam gerjedve, mert nagyon jól nézett ki, nagyon bejött.
Aztán ahogy beszélgettünk, derült ki számomra hogy 30 éves. Emlékszem hogy egy pillanat alatt, hogy lelombozódtam és ejtettem is a dolgot.
Ma már pár év távlatából, mikor már én is 30-hoz közelítek, a mai eszemmel tudom, hogy mekkora marhaságot csináltam. Mert nem a számok számítanak, hanem hogy bejöttök-e egymásnak. A többi meg nem érdekes.
15/21 anonim válasza:
ha csak kufircozásrakellene ugy még jó is a tapasztaltab nő hoszu távra nem igazán te még kanos pasi leszel mikor ő már nem igényli anyira a faszt
16/21 A kérdező kommentje:
15-ös. Nem leszek én sosem kanos pasi, mert nő vagyok. :D Tudom, hogy hosszú távon nem működik a dolog. Leginkább arra voltam kíváncsi, hogy a tény, hogy egy idősebb nő szerelmes egy fiatalabb pasiba, az milyen hatással van a pasira. De úgy látom a válaszokból, hogy a fiúknak a szerelem=szex, mert úgy istenigazából hasznos választ nem kaptam. Te is kufircról beszélsz, pedig én elsősorban nem azt kérdeztem :)
2012. ápr. 9. 18:47
18/21 A kérdező kommentje:
okés, értem én, nem arra gondoltam, hogy egymást nézzük évekig :) Csak az érzelmi része érdekelt.
2012. ápr. 9. 19:04
19/21 anonim válasza:
értem én érzelmekkel jobb a kufirc is mint érzelmek nélkül
20/21 anonim válasza:
hiába lakik jol a lélek ha a test éhezik és ugyan ez igaz persze forditva is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!