Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönne ez?
Figyelt kérdés
Nem tudom ruha nélkül tetszenék-e a barátomnak , azt mondja sexy vagyok és pont jo markolnivaló kis mellem van,de én magamnak nem tetszem :(!Hosszú lábam van,vékony vagyok (,,modell alkatúnak,, szoktak titulálni).De tudom hogy a fiuknak jobban bejönnek a teltkarcsubb és nagyobb mellű nők.Légyszi válaszoljatok :S !!2009. jún. 15. 17:22
1/13 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem :D : Mi hogyha csak illemből mondja amit mondd,és közben nem úgy gondolja ? :S
2009. jún. 15. 17:23
2/13 anonim válasza:
gondolom h nem csak illemből mondja...különben nem mondaná, meg nem lenne veled....szerintem
4/13 anonim válasza:
Hmm.. ezt nem tudom elképzelni, inkább linkelj képet!!:)
Amúgy meg valószínű azért jár veled a srác, mert tetszel neki...
5/13 anonim válasza:
az én barátnőm is nagyobb melleket szeretne... pedíg szerintem gyönyörű van neki.. :)nekem nem jön be a nagy duda
6/13 anonim válasza:
"markolnivaló" kis mell, hosszú láb--> hülye az, akinek ez nem tetszik
7/13 anonim válasza:
ha szeret és ha mondta is szexi vagy meg minden, valószínűleg úgy is gondolja. Nem minden fiúnak jönnek be a teltkarcsú nők, valaki pont a vékonyakat szereti, szerintem a barátod is ilyen. Ideje megbarátkoznod magaddal és elhinned,hogy barátodnak pont így tetszel!
8/13 anonim válasza:
én is pont ilyen alkat vagyok:)és a pasimnak tettszik:D
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,h válaszoltatok , aranyosak avgytok :)!! Csak azért kérdeztem mert még nem votl fiúval dolgom semmiféle téren és félek,hogy mit szólna,mivel még meztelenül senki sem látott ,de ezzel most bátrabb lettem ..köszönöm:)!!
2009. jún. 15. 17:33
10/13 anonim válasza:
Akkor most én leszek az opponens! ugyan ezt érzem,csak avval a különbséggel hogy én alacsony vagyok és duci! És a párom ugyanezt mondja h kíván,szeret,szexinek tart!Ne stresszelj ezen,ahány ember annyi féle ízlés! a párod azért van veled mert neki pontTE vagy a zsánere!:D don't worry,be happy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!