Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ilyen lányra vágyok? Lehet baj van a nőideálommal? ( kifejtés lentebb )
Nagyon bejön, ha egy lány zenél, főleg ha ilyen klasszikus műfajon belül. Mondjuk hegedűművész. A másik dolog meg, hogy tetszik, ha egy lánynak jó a nyelvérzéke. Ha mondjuk 3 nyelvet beszél.
Ilyen barátnőt szeretnék. Megpróbálom elmagyarázni. Az a helyzet, hogy még sosem beszéltem erről senkinek, de már egy ideje észrevettem magamon ezt a dolgot.
Lehet az itthon látott családmodell, vagyis az "anyaképem" is közrejátszik. Anyukám nyelvtanár és nagyon odavan az irodalomért, művészetekért és nagyon jó a nyelvérzéke. Kiskoromban próbálta rámerőltetni eleinte, de makacs voltam és nem akartam tanulni. Jó persze azóta kezdtem beadni a derekamat és engem is érdekel, csak én inkább műszaki beállítottságú vagyok.
Sokszor szoktam olyanokat hallani lányoktól, hogy nyafognak, mert nem jó a nyelvérzékük meg, hogy utálják a nyelveket. Ez olyan lelombozó számomra.
A másik, hogy nagyon szeretem, ha egy lány zenél. Ez még a középiskolából jön. Volt egy lány, aki nagyon profi hegedűművész volt. Állatira beleestem, de nem lett semmi, nem is ismertem igazából, csak látásból. Meg barátja is lett. De valamiért ő volt számomra a tökéletes lány nagyon sokáig. Sőt aszem még most is. És igen, úgy tudom hogy nyelvekből is elég jó.
Egyszer régen még barátnőm is volt. Aranyos volt és azt hittem szeretem. De több okból is vége lett. A vége felé meg az volt a baj, hogy világosan éreztem, hogy azt a másik lányt jobban tudnám szeretni, mint őt. Nem ezért lett vége, de ha nem másért, szerintem ezért előbb utóbb.
Nem azt mondom, hogy a zene meg a nyelvek nőies dolgok, de ha egy lány vagy nő jó ilyen téren, akkor az valahogy sokat dob a nőiességén. És valamiért már a főzésnél is fontosabbnak tartom. Azt hiszem azért, mert ezektől fel tudok nézni egy lányra és tudom tisztelni. Persze sokminden más tulajdonság is tetszik, de ez a két dolog, a zene és a nyelvérzék, mintha ez lenne a legfontosabb.
Szerintetek ez normális. Változtatnom kéne valamin?
Azt hiszem nem vagyok jó pasi. Lehet, hogy túl nagyok az elvárásaim és örülnöm kéne, ha egyáltalán kellek valakinek. De néha úgy gondolom, hogy akkor inkább maradok egyedül.
Annyi mindennel foglalkoznak a lányok meg annyit adnak a külsőre. Nekem úgy tűnik, mintha az egész nőiesség csak sminkből és magassarkúból meg kihívó öltözködésből állna. Ez meg mintha taszítana.
Mi a véleményetek?
Kedves utolsó. Értem, amit mondasz, csak nem értek vele egyet. De köszönöm a választ.
Amikor a lányok/nők elvárják a fiúktól/férfiaktól, hogy legyenek (jóképűek), izmosak, sportosak és gazdagok, akkor nekik a lányok is teljesítik ezeket a tulajdonságokat?
Vagy amikor egy nőnek elvására, hogy legyen kocsija a pasijának, akkor a nőnek is van saját kocsija?
Vagy ha nem konkrétan a gazdagságról, hanem csak a havi fizetésről van szó. Ha a nők elvárják hogy legyen egy hatszámjegyű havi fix a pasijuknak, akkor a nőknek is ugyanakkora a fizetésük?
Am persze, én is szeretnék még nyelveket tanulni és eddig is foglalkoztam vele. És diplomáig szeretnék én is 3 nyelven beszélni. A zenét is szeretem, de nem vagyok egyikben sem olyan jó. A zene inkább csak hobbi. Műszaki beállítottságú vagyok.
Az előzőnek: amikor én ész nélkül szerelmes lettem és az elvárásaimat kidobtam a kukába, egy idő után kevés lett a közös dolog, amit szívesen csináltunk együtt/vagy amik után érdeklődtünk, szóval szerintem ne dobja ki az elvárásait, de ja, kompromisszumra legyen kész, mert nem tökéletes a világ.
Egy 3 nyelven beszélő jelen... :-) csak fiúban.
nincs ezzel semmi baj hogy ilyenre vágysz, minden ember más, és más az ideálja.
talán azt hiányolod a mai lányokban, hogy nem széles látókörűek, a figyelmük csak a ruhákra, kocsikra, felszínes dolgokra irányul. gondolom intelligensebbet, műveltebbet szeretnél.
én 8 évig tanultam klasszikus zongorát és most gitározni szeretnék.
beszélek angolul, németül, olaszul és most oroszul tanulok, de mivel a nyelvtanulás jó nyelvérzék mellett is időbe tellik, egyikből sincs nyelvvizsgám, csak angolból érettségim.
nekem nem kitétel, hogy a párom mindenképpen nyelvzseni legyen, szeressen olvasni, rajzolni, kirándulni, de jó ha minél több dologban hasonlítunk.
a volt barátom művészcsaládból való, imádtam vele négykezesezni, meg átváltani egyik nyelvről a másikra, de nem csak ez számít egy kapcsolatban.
egyébként én smikes, magassarkús, kihívó öltözködésű vagyok, tehát a kettő nem zárja ki egymást. :D
Nem értem, miért olyan fontosak ezek a dolgok? Az már elég ha a csaj az oboa nevű hangszeren jól játszik. Annak meg végképp nincs értelme, hogy 7 nyelven beszéljen. Arra gerjedsz, ha szex közbe többféle nyelven élvez a csaj?
Ilyen lányt úgyse nagyon találsz. Ha meg igen, akkor az meg flúgos lesz nagy eséllyel. Meg saját erőből fiatalon nehéz 2-3 nyelven tudni. Maximum úgy, hogy pl többnyelvű országból, mondjuk svájcban élt pár évet, és ott óvodában/iskolában ráragadt. Persze magyar szülőkkel meg otthon magyarul tolta.
Én pont 3 idegennyelven beszélek, ebből egyet felsőfokon, 2-őt pedig erős társalgási szinten. Plusz van egy negyedik, amit bár értek, de nem beszélek. Mindazonáltal idióták ezek az "elvárások", ne haragudj. Nagyon gyerekes lehetsz még, ha ilyen szempontokat gyártasz magadnak és ebből építesz fel egy illúziót. Ha egyszer szerelmes leszel, az attól függetlenül fog megtörténni, hogy hány nyelven beszél az illető és játszik-e valamilyen hangszeren.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!