Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányra is ekkora hatással vannak az illatok? 17/L vagyok, a kifejtés lent!
Figyelt kérdés
Ha megérzek egy erős jó illatú férfi parfümöt akkor elég érdekes érzések töltenek el. Ilyenkor mindig szexre vágyom és nagyon benedvesedek... Ma is így jártam, az egyik osztálytársam illatát éreztem meg és máshogy közeledtem felé és másképp gondoltam rá, de nem kell semmi extrém dologra gondolni. Mondjuk azon ábrándoztam, hogy milyen lehet vele szeretkezni stb.. De máskor ez eszembe se jut. Olyan különös. Miért van ez? És csak rám hatnak ennyire az illatok vagy másokra is?2009. nov. 26. 14:12
1/13 anonim válasza:
Érdekes... akkor ezekszerint létezhet az Axe hatás? :P
2/13 anonim válasza:
Mindenféle parfümre így reagálsz?Ha igen akkor ez fura,,,,,
Viszont vannak kimondottan ferromon tartalmú parfümök amikkel direkt ezt a hatást szeretnék kiváltani,,,,ebben az esetben semmi probléma:)))
3/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy axe-al fújta be magát! :)) :D
2009. nov. 26. 14:18
4/13 A kérdező kommentje:
Azért nem épp mindenfélére, csak épp arra ami nekem magyon tetszik és elkábít! :)
2009. nov. 26. 14:19
5/13 A kérdező kommentje:
Jav.: nagyon
2009. nov. 26. 14:20
6/13 kolosszus22 válasza:
Én férfi vagyok, de kb. ugyanez a hatás ha érzek egy kellemes női parfümöt!
22/F
7/13 anonim válasza:
ezek a parfümgyártó cégek nagyon értik a dolgukat nekem s.Oliver parfümöm van és nagyon hatásos igaz kicsit drága de minden fillért megér...
amugy hidd el nem vagy egyedül csak kevés lány vallja be hogy már az illattól is bebizsereg a SUNÁJA
8/13 anonim válasza:
velem is így volt egyik nap :D a barátom parfümje nagyon felizgatott :D
9/13 anonim válasza:
múltkor mentem a suliba a folyosón és az egyik srác axe-ot használ:) hm...megfordultam volna utána:D
10/13 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedül! Még várok válaszokat :)
2009. nov. 26. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!