Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányra is ekkora hatással vannak az illatok? 17/L vagyok, a kifejtés lent!
Figyelt kérdés
Ha megérzek egy erős jó illatú férfi parfümöt akkor elég érdekes érzések töltenek el. Ilyenkor mindig szexre vágyom és nagyon benedvesedek... Ma is így jártam, az egyik osztálytársam illatát éreztem meg és máshogy közeledtem felé és másképp gondoltam rá, de nem kell semmi extrém dologra gondolni. Mondjuk azon ábrándoztam, hogy milyen lehet vele szeretkezni stb.. De máskor ez eszembe se jut. Olyan különös. Miért van ez? És csak rám hatnak ennyire az illatok vagy másokra is?2009. nov. 26. 14:12
12/13 anonim válasza:
Aha, bennem is nagy hatást tud kelteni egy illat. Például ha ülök a buszon, és felszáll egy pasi, akinek tetszik az illata, rögtön máshogy tekintek rá. Mondjuk én fantáziálgatni és benedvesedni nem kezdek el, de olyan furcsán vonz az illető.
13/13 anonim válasza:
Velem is ez van néha :D Fura...
Ja meg engem az szokott még felizgatni, ha egy fiúnak nagyon mély hangja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!