Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én Beteg vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én Beteg vagyok?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, de az az érzésem, hogy kövér ahhoz, hogy egy pasinak kelljek. Nem kell félreérteni, van pérom több mint 3 éve, de én bármit is csinálok kevésnek érzem magam ahhoz, hogy nő legye. pedig azt sem lehet rám mondani, hogy fiúsan öltözöm. Mi van velem? én vagyok beteg... vagy mi ez???
2012. márc. 28. 16:45
1 2
 11/19 AncsiPancsy ***** válasza:
Tévedsz kedves Kérdező, mert nem minden pasi a szőke, csontsovány és csinos cicababákat szereti...ahogy a te pasid sem, mert akkor nem lenne veled! Én nem tudom teljes mértékben, milyen egy goth lány, de nem ez itt a lényeg! Van egy pasid 3 éve, nem értem, miért vagy akkor önbizalomhiányos?! Biztos nem a nagy semmiért van veled!
2012. márc. 28. 17:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Elnyomni a gothságod biztosan nem akarom mert azt sem tudom mi az csak sejtem.

Nem kell új pasi, de idegesit a média ahol csak a cicababák a jó nők. Mit érdekel ez téged ha nem versenyzel? Van pasid 3 éve, elfogadta azt amilyen vagy, mi a gond végülis?

Nem értem.

2012. márc. 28. 17:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Miért akarsz másnak tetszeni,nem értem.Van pasid,de más pasiknak akarsz megfelelni.Mondjuk az a stílus amit te képviselsz(goth),az nálam nem nőies.
2012. márc. 28. 17:24
 14/19 anonim ***** válasza:
rakj képet, és satírozd le a fejed, vagy valami, mert így nem lehet objektíven válaszolni.
2012. márc. 28. 17:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Látod ők sem értik. Erről beszélek. Pedig még nem is látták a képeid.Ha látták volna akkor még értetlenebbül állnának.
2012. márc. 28. 17:43
 16/19 A kérdező kommentje:
én nem szégyellem az arcom. www.rockerek.hu/Druanita
2012. márc. 28. 18:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Öö nem úgy láttam a képek alapján, hogy ne lenne önbizalmad:D
2012. márc. 28. 20:11
 18/19 A kérdező kommentje:
Ez csak a látszat. És mint tudjuk, az csal..
2012. márc. 29. 16:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Jó, és végülis mikor tudjuk meg hogy mi a kérdésed és mire is vársz választ?
2012. márc. 29. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!